Stugan tur & retur...

Paul kom hem med en minibuss igåreftermiddag & sen packade vi den till brädden & bilade upp till stugan med ett första lass som helt enkelt får stå & vänta tills dess att vi har ett mer permanent boende. Vi kom fram så där pass lagom tills att det bara fanns en strimma dagsljus kvar... & så fort vi rullade upp på uppfarten startade attacken. Myggen bara dunsade mot bilen - BLOD, BLOD, BLOD! Misstänker att 30 någonting kartonger aldrig någonsin har lastats ur en bil lika fort som vad vi presterade igår. Vi har haft ett par bra myggår, men igårkväll... herreje, det blir typ till att investera i myggnätshatt för resten av sommaren. Det finns mycket som jag tycker faller in i kategorin "Det är större i Nord Amerika" - men hade jag bara fått välja en enda sak som är större & grymmare än den svenska motsvarigheten så hade det lätt varit myggen. De är som sagt större, men de är även snabbare & stinget - det är som att bli huggen med en kanyl i köttet. När vi väl lastat av alla prylar sprang vi i panik in i bilen - bara för att inse att vi nu hade cirkus 100 fripassagerare. Det var så mycket mygg i bilen att vi bara klappade ihop händerna över huvudet helt hysteriskt & i varje klapp fick vi minst en mygga. Noll precision required, luften var helt enkelt för tät med dem. Tillslut fick vi ner antalet så pass att Paul kunde börja köra & så kunde rulla tillbaka till Toronto. Kom hem vid halvett - lång dag, men nu börjar det kännas som om vi kanske kanske kommer att kunna få ihop den här flytten till på söndag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow vad jag är imponerad av er, bra jobbat! Stående ovation här =)

Svar: Vi har fått gjort JÄTTEMYCKET - men det är fortfarande en hel massa kvar. Det är bara att kämpa på & försöka tänka att det är görbart, men då & då känner jag hur paniken kommer smygande. Ja ja... det går nog på något vänster!
Ida

2014-05-29 @ 21:51:02
Postat av: Sandra T

I fjällen har vi en myggdödare som går på gasol. Mosquito Magnet Patriot. Ett år fick vi tre liter torkade mygg. Funkar jättebra!

Svar: Men gud... trodde aldrig att jag skulle vilja ha en myggdödare i födelsedagspresent, men den där åkte in på listan omedelbart! Kan liksom inte riktigt ta in det, tre liter?! Tack för tipset, måste se om vi kan hitta en sån här!
Ida

2014-05-30 @ 10:47:30
Postat av: Veronica

Hej och grattis!! Inte till allt kaos utan till den lille som ligger i tryggt förvar och mår gott! :)

Jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker om den så mycket och även ditt sätt att skriva!
Du verkar ha en riktigt kul humor och jag har skrattat högt många gånger av dina inlägg. :)))

Ha det bäst! kram!

Svar: Först av allt, vad roligt att höra från en läsare som "jag inte visste om innan" - tack för att du lämnade en kommentar, & en sån fin sedan också!
& stort tack också för grattiset till lilla C - måste erkänna att jag så här mitt i kaoset glömmer bort att jag är gravid lite titt som tätt. Så bra med en påminnelse! :)
Ida

2014-05-30 @ 14:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0