Årstidsanpassat!

Jag började förövrigt känna att det var lite opassande att tåta ihop så många elefanter. Så här halvvägs genom november är det ju absolut fritt fram att sätta igång med julpynt, så har jag en dålig dag tycker jag att det ska reflektera årstiden! Eftersom jag tillbringade större delen av gårdagen med att må skit pga sömnbrist bidde det inte så mycket vettigt gjort rent renoveringsmässigt - men jag tåtade ihop en till julklappspåse som jag la ner helt oproportionerligt mycket tid på. Mottagaren kommer att vara kring halvåret när hon får den, så här ligger väl behållningen lite tyngre på själva GIVANDET än på tagandet...
I fall att det inte är helt klart - du öppnar alltså påsen genom att dra upp rosetten & sen ligger den faktiska julklappen inne i snögubbens "mage". Så allt annat runt omkring är ju egentligen helt onödigt - förutom då att det får mig att känna mig lite bättre/mer produktiv de dagar då jag mest ligger som en strandad valross i soffan & längtar bort från min kropp.

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow! Imponerande!

Btw, Skype snart?

Svar: Tack - har sytt X antal påsar över de senaste veckorna så jag börjar väl så sakteliga få lite mer klämm på det hela! :)
& absolut - någon gång till veckan? Kan alla dagar utom den 19e.
Ida

2014-11-16 @ 09:53:53
Postat av: Jo

Ska vi säga torsdag kl 19?

Svar: Blir perfekt - klockan ett min tid är nu inskrivet i min iCal så att gravidhjärnan inte glömmer bort det!
Ida

2014-11-17 @ 19:48:25
Postat av: Sara

Men så fin!!!

Svar: Tack! Hade så roligt när jag påtade ihop den!
Ida

2014-11-19 @ 18:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0