Changed to scarfs...

Igår var det en riktig elefant-dag & förmiddagen idag var inte så mycket bättre, men eftersom jag inte planerar att öppna upp en liten shop för virkade elefanter har jag avancerat vidare till scarfs. Fick ihop en igår & en idag, så fingrarna är i alla fall sysselsatta. I nuläget känns det väl lite som att varje kotte jag känner kommer att få något virkat i julklapp... Medan gårdagens scarf har en klar mottagare är jag lite mer osäker på vem som ska få dagens allster. Jag jobbar nämligen kanske mest från principen "Ser det ut som ett roligt projekt så blir det det, sen får jag portionera ut den till lämplig person när jag känner mig mer klartänkt".
Nu hoppas jag på att morgondagen ska bli en bättre dag så att jag kan ägna den åt andra aktiviteter än bara kränga garn till olika värmande objekt. Våra barnmorskor kommer nämligen på hembesök den 11e & då hade det ju varit roligt om åtminstone nedervåningen varit någorlunda färdigrenoverad!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Men så fin! Älskade för övrigt din lilla elefant! Vad duktig du är! Här har virkandet stannat vid tanken och införskaffandet av en virknål, nej två, som modern hade med vid det senaste besöket... Men jag har påbörjat julklappsstickandet av sockor till maken - alltid nåt! ;)

Svar: Jag som beundrar alla som kan sticka! :) Det är något jag hade velat lära mig, men så här långt äger jag bara två nålpar (som jag fått från farmor) & jag har som mest fått ihop typ en liten mudd (men det var bara för att farmor var med & coatchade). Idag är planen att virka mig en liten mössa - har nämligen inte hittat kartongen med mössor efter flytten (bara scarfs & vantar) & det börjar bli lite kallt om öronen!

& vad roligt att du tycker om elefanten - påtade faktiskt ihop en till i helgen. Så roliga att göra & tack & lov känner vi en handfull småttingar så jag behöver inte behålla alla själv! :)
Ida

2014-11-03 @ 10:05:43
URL: http://natta-myown.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0