Feel good and not feeling so good...

Det är lite roligt med mina "ex-brudtärnor", aka Sussie & Jo, för det kan gå ett tag mellan det att vi hörs & så PANG på samma dag hör de båda av sig & vill Skypa. Idag var det en sån dag - så jag körde först ett 60 minuters race med Sussie & sen 90 minuter med Jo. Två & en halv timmes feel good tid med andra ord. Eller ja... vissa födabarnrelaterade diskussionsämnen föll väl kanske inte helt in i den kategorin, men överlag - lyckopiller! Motsatsen till feel good då - efter att jag vinkat hejdå åt Jo återvände jag till symaskinen för att zickzacka mig ett par skakiga steg längre in på de där 10.000 timmarna som behövs för att bli riktigt bra på något. Inte så att jag planerar en framtid i "påstillverkning", men jag känner att det hade varit roligt att inte vara helkass på att sy när vårt lilla barn blir lite äldre. Minns nämligen att min mamma vid två tillfällen sydde "sagoklänningar" till mig som liten - en Törnrosaklänning & en Aliceklänning - & det var liksom bara helt magiskt. Så en del av mig hade velat kunna göra något liknande om vår lilla kotte en dag önskat sig något speciellt till Halloween. Fast i nuläget är jag väldigt glad att vi är rätt många år från det stadiet, i annat fall hade ungen fått gå som påse varje år & det blir ju trist rätt omgående. Lite "vad är du då lilla vän" & så får vårt barn stå där & skämmas som godis-/sop- eller spypåse.
Lagom till att jag svurit mig igenom den större påsen (den mindre gick tack & lov väldigt lätt) knackade dessutom UPS på dörren & levererade en bok som jag beställt från Amazon för så pass länge sen att jag faktiskt glömt bort det:
Alltså... jag hyser grava tvivel på att den här mamman "can do it", men det är väl bara att försöka så får vi se om det går eller inte. Fast först på listan ligger att få ihop det där baby-nestet... Trodde aldrig att jag skulle säga det, men just nu känns det lite som om jag hade gett vad som helst för att få tillbringa en vecka eller två tillsammans med Inger eller Dagmar, mina syslöjdslärare i mellan- & högstadiet. Spelar ingen roll om de till & med spottar lite mer än vad de gjorde då, jag vill bara hooka upp min hjärna till deras & tanka sykunskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0