Men så otroligt osmakligt...

Vi närmar oss Halloween & preppen börjar väl krypa på så sakteliga. Tycker nämligen att det är en så rolig tradition när det är en massa kreativitet involverat, inte bara skräck & blod & hemskheter. Det här året lutar det åt att vi ska klä ut oss lite för att roa kvarterets ungar när de kommer & plingar på. Paul, som behöver klippa sig rätt desperat, planerar att klä ut sig till galen vetenskapsman. Har en känsla av att det kommer att hårvaxas något extremt för att få till så glada tjut som möjligt! Jag då... Det finns ju en massa kreativa saker att göra med en gravidmage, men jag känner väl inte så där starkt för att öppna dörren med hela mellangärdet bart. Så det enda jag har lyckats komma på är en aubergine (mer om det i ett senare inlägg). En sak är säker, plingar någon på dörren iklädd den här outfitten kommer jag att dö av chock, vilket ju i sin tur innebär att det aldrig mer blir något Halloweenfirande här i huset & det hade varit hemskt sorgligt nu när vi ska få ett eget litet ättelägg som går att klä ut till något jättesött... Men på riktigt, tillbaka till "sexy ebola nurse" - när jag var ute & festade på Halloween de första åren här lärde jag mig att det var väldigt få som gick lös på skräcktemat. Däremot gick de flesta tjejerna in för väldigt lättklädda outfits oavsett tema. Jag kan ju tycka att "sexy dinosaur" är rätt märkligt val i sig, men det känns ju i alla fall inte okänsligt. Dinosaurierna dog trots allt ut för 65 miljoner år sen, så det har liksom runnit tillräckligt mycket vatten under broarna sen dess (ja, eller broarna har ju till & med hunnit uppfinnas under den tidsrymden). Ebola däremot, det är väl ändå något som hade kunnat lämnats i fred från att kommersialiseras!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ja fy så osmakligt! Vem kommer på den och tycker det är en bra idé och vem skulle köpa det och bara "jamen kul kostym, den ska jag ha"?
Sexy dino är ju också lite speciellt men som sagt, inte osmakligt.

Svar: Nej att den produkten fått godkänt är ju bara sorgligt & vem som än köper den hoppas jag blir portad från stället de vill komma in på!
När det gäller sexy dino, helt klart udda - men samtidigt kanske lite mer innovativt ändå än det gamla vanliga "sexy nurse"!
Ida

2014-10-30 @ 08:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0