Starting up the drinking...

I fall att Baby C kommer vecka 37 har jag bara tre veckor kvar i det här badbolls-stadiet. Surar ättelägget till vecka 42 så är det ytterligare åtta veckor kvar av "Hemskt tur att mitt gevär står hemma i Lycksele... SÅ LESS!". Oavsett scenario har jag idag kickat igång någonslags inofficiell nedräkning för mig själv. Ungen ska ut för eller senare så nu ska här börja drickas hallonbladste!
Allra bäst hade ju varit om jag kunnat dricka mig till en dräglig förlossning, så som vissa tror att det går att göra med just den här produkten. Fast om inte det går vägen nöjer jag mig med nästan vad som helst annat som den påstås hjälpa mot - kramp i vaderna hade till exempel varit något jag gärna sett att lite tedrickande raderat!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Tack för tipset om denna! Ska till barnmorskan imorgon så ska fråga då, det verkar ju vara en bra produkt och ju mer naturligt man kan göra desto bättre!

Svar: Har bara hört bra saker om hallonbladste, men absolut något att höra sig för om - speciellt om man haft mycket förvärkar. Jag tänker gå ut stilla med en kopp om dagen & sedan öka på mot slutet (tänker 3 koppar/dag).
Ida

2014-10-19 @ 10:15:48
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Natalie

Vad är detta? Aldrig hört eller sett? Finns det "här hemma" också mån tro?

Vår lilla är beräknad 20 november, på min födelsedag, så jag hoppas att den kommer ungefär vilken annan dag som helst! :)

Svar: Tror att det ska finnas att få tag på i Sverige, Josephine på Prinsessans dagbok har druckit hallonbladste under sina tidigare graviditeter (inte säker på om hon gör det denna gången med) så i Norge finns det i alla fall.
Håller tummarna för att det ska bli en annan dag då! Min lillebror är född dagen före mig & det var faktiskt jättekul när vi växte upp - då blev det liksom lätt fest dagarna tre! Fast samma dag hade nog inte varit lika roligt som sagt... Vi är ju beräknade till den 29e, men farmor håller tummarna för den 11e december (!!!) eftersom det är hennes födelsedag. Hade helst sett att det inte gått så långt över tiden!
Ida

2014-10-19 @ 16:01:34
URL: http://natta-myown.blogspot.com
Postat av: Malin C

http://tebutiken.se/sv/ortte/116-hallonbladste.html

Här hittade jag i Sverige!

Svar: Perfekt - kollade upp det jag med & hittade den här sidan som säljer Yogi varianten:
http://www.hallonbladste.se/

Hade jag lätt köpt om jag hittat det här, älskar deras små tespådommar!
Ida

2014-10-19 @ 17:29:04
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Natalie

Tack för tipset! :) Hade ju inte varit fel mot vadkramperna heller... Jag har hällt i mig vätskeersättning (sån där brustablett) mot det, fråga mig inte varför, men fått för mig att det hjälpt.

Svar: Hoppas bara att det ska fungera nu!
Så du har också vadkramper? Vilket gissel... Vaknar nästan varje natt av begynnande kramp, men lyckas ofta vända det genom att sträcka på benet & "böja upp" tårna. Fast ett par gånger har det inte gått & hela benet har knytit sig - så galet ont det kan göra!
Ida

2014-10-20 @ 13:11:46
URL: http://natta-myown.blogspot.se/
Postat av: Natalie

Beställde på apotea.se: http://www.apotea.se/clipper-hallonbladste-eko-20-st Tips om det är nån annan som är intresserad!

2014-10-20 @ 13:28:01
URL: http://natta-myown.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0