Like a first little Christmas...

Låg med förvärkar igår & kände mig eländigast på hela jorden - därav liten bloggpaus. Idag är allt mycket bättre, tack & lov, blev liksom trött på att höra mig själv under gårdagen. Ständig repeat på ordet "OJ, ojojoj, ojoj, oj"... Fast lika usel som vad igår var, lika bra var den här veckans tisdag - total julafton här i huset! För det första hade en av Pauls kollegor varit i Grekland - så han kom hem med en liten hakklapp med en katt på. Så himla sött! Sen dök brevbäraren upp med inte mindre än TVÅ Sverige-paket. Först tänkte jag att farmor gått helt bananas på barnbarnbarns-fronten, men det visade sig att paket nummer två kom från Åsa. Så när Paul kom hem från jobbet hade vi total paket-bonanza här i huset & faktiskt, nu när jag tänker på det, så lät jag ju precis lika dant som igår - Oj, oj, oj! Fast väldigt mycket gladare skall tilläggas. Fick så mycket fint att jag blev helt lipig, det kändes så härligt att lilla Baby C fick så mycket kärlek öst över sig på en & samma gång. Alldeles för mycket att fota så här rakt av - men den här bilden får illustrera lite av skatterna som vi plockade upp:
Farmor skickade en liten body med sidknäpp - precis så där som ni tipsat om är det allra bästa för små kinkiga babypaket som inte vill ha saker & ting dragna över huvudet. Perfekt! Åsa skickade en MUMIN-MÖSSA & herre je så glad jag blev för den! Mumin-älskaren i mig gick igång på högvarv, Baby C sitter ju ändå på ett finskt arv - så här ska det tidigt introduceras till Mumins underbara värld!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Åh vad fint! Muminmössan är ju underbar!
Förvärkar är ingen höjdare, bra att du lyssnar på kroppen. Jag ska sluta med min medicin i helgen som dämpar mina så det blir intressant att se hur det kommer funka. Men snart är vi i vecka 32 hörrdu, det går undan nu!

Svar: Men visst är den, hade den varit model större hade jag norpat den åt mig själv! :)
Nej de är de sanneligen inte, usch & fy. Har varit rätt förskonad, men igår bestämde sig magen för att ge igen för alla uteblivna förvärkar. Så kändes det i alla fall - hemskt skönt att saker & ting är mer normala idag.

& absolut, tiden flyger iväg känns det som. Kan inte förstå att vi snart är inne i oktober!
Ida

2014-09-25 @ 19:25:09
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Alex

åh älskar också mumin! Så himla sött!

och de är bra att du stänger ner och tar hand om dig när du mår dåligt. De är de viktigaste för dig och baby c!

Svar: Mumin har alltid varit en storfavorit, något jag hoppas att jag aldrig växer ifrån! :) Insåg häromdagen att det faktiskt finns ett Muminland man kan åka till i Finland, så dit bara måste vi om några år när Baby C kan få ut något av ett besök!
Ja... vissa dagar fungerar inget & det är väl något jag så sakta lärt mig acceptera, även om jag tycker att det är himla jobbigt.
Ida

2014-09-27 @ 11:09:11
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0