Det spelar ingen roll vad du gör...

Så för en månad sen låg jag i skrivandets stund inskriven på Cambridge Memorial, även om jag nu i & för sig inte låg ned eftersom det gjorde för ont. Den här månaden har gått så himla fort på ett sätt, samtidigt som den känns evighetslång. Å ena sidan är det så självklart att ha Tor här, medan en annan del av mig inte riktigt kan fatta att han är vår "bara så där". Sen är det ju så himla märkligt att det går att tycka så OTROLIGT mycket om en varelse som rent objektivt inte är så där jättecharmig...
 
En varelse som mun-mot-mun rapat mig,
som kissat ner sin pappa hur många gånger som helst (check på snabbare reflexer!)
& som fontänbajsat & inte städat upp efter sig ett enda jotta
En varelse med små tortyrredskap till naglar, som lätt krokar tag i en näsborre
& med små hårda knytnävar som hamrar en i ansiktet
 
Sen skriker han ju rätt bra också. Ändå, allt detta till trots, så hamnar vi likväl alltid på rutan "Herregud så fin han är!". Det spelar liksom ingen roll att han ibland kinkar på i vad som känns som en evighet, jag älskar honom ändå till månen & tillbaks & fem varv till. Det är inte öronen som gör ont när han är ledsen, det är hjärtat - som bara vill fixa vad det är som gör ont i det lilla livet så att han blir glad igen.
Däremot tror jag att Mammut inte riktigt skriver under på det där med att öronen inte gör ont... Det syns på honom att han tycker att det är jobbigt när Tor skriker, men samtidigt så vill han hänga med sina människor så han härdar ut. Idag när Tor låg på sängen försökte han för första gången gnugga sig mot Tors hand, för att markera honom som sin. Hade varit ett så fint ögonblick om det inte hade varit för att baby plötsligt blev superledsen & hamrade en höger rakt i nyllet på farbror Mumin. Som blev helt deppig & grävde ner sig en liten grotta under täcket. Är ju lätt att känna sig lite otillräcklig i en sån situation, men jag löste det genom att lägga mig i mitten & på så sätt gick det att distribuera kärlek till dem båda!

Kommentarer
Postat av: Jo

Stackars Mumin, förhoppningsvis ger han inte upp utan får en bättre chans en annan gång =)

Svar: Mumin är en seg liten varelse när det kommer till gosande, han kommer igen det är jag säker på! :)
Ida

2015-01-06 @ 09:28:07
Postat av: Jo

Och GRATTIS till Tor på sin en-månadsfödelsedag =)

Svar: Tack! Det blir party in the crib! Förhoppningsvis inte så sent in på natten bara...
Ida

2015-01-06 @ 09:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0