Redo för hösten!

Det här med att ha ett eget hus, blir glad för så märkliga saker nuförtiden. Idag var ett riktigt praktexempel, vi hade över en gubbe som rensade ur & reparerade våra hängrännor & Paul & jag bara "Men så fint, oh så bra, fantastiskt!". Eh... Det känns så där mycket vuxenpoäng att jag känner att det nästan är läge att checka in på ålderdomshemmet. Speciellt som vi också kläckte meningar som "Så skönt, nu är vi redo för hösten". 32 going on 132.
 
Anyway, postguden svängde förbi med ett paket & Tor fick smörgåsrånpåfyllning. Väldigt populärt eftersom någon kanske är rätt mycket inne i en "kan äta självfas" & ibland är det skönt att sticka till honom ett rån eftersom det är så otroligt lättstädat. Vilket inte är fallet för typ all annan mat...
Själv fick jag en höstkappa - så himla bra eftersom jag tidigare på dagen med lätt fasa insett att ALLA våra höstkläder är uppe i gästrummet i stugan. Vilket kanske inte låter som en jättekatastrof, men de facto lutar åt det hållet när det för det första innebär en heldag i bilen med bebis. Lägg till att Pauls syster lämpat av typ halva sitt bohag i samma rum (de är på väg att flytta från Montreal till Toronto) & det känns lite lätt övermäktigt att behöva gräva sig genom alla deras prylar för att komma till våra grejer längst in. Så, höstkappa = glädjerus!
Sen är vi väl inte riktigt där temperaturmässigt än för att jag ska kunna sätta på mig den. Idag var kallaste dagen på länge... 23C. Känns som om den här sommaren har hållit på helt overkligt länge. Nästan så att jag ärligt kan säga att jag längtar efter de där standardklyschiga sakerna man alltid säger att man älskar med hösten - värmeljus, te & filtar!
 

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Paket!!!! Guld! OCH jag håller med om hösten! Nu när de i Sverige förbereder för hösten med kyligare dagar känner jag mest att : Jaaa...erm...sommar här då! Vi har också runt 25-30 grader just nu och det känns inte som om det kommer att ändras snart ;) Men det klart att det gör, men ändå. Ibland kan man gå i T-shirt i början av oktober liksom...Jag längtar inte till vintern i alla fall...det har varit himla kallt de senaste åren här uppe. I alla fall från januari till slutet av mars...med snö. Hur har det varit hos er? Minnet är bra men kort!

Svar: Temperaturen föll till cirka 16 för helgen & jag måste erkänna att jag fick lite panik, är inte färdig med värmen än! Som tur var ska det bli över 25 grader typ hela nästa vecka. Härligt! Mera tomater, mer babyshorts, mer klänningar & ballerinaskor!!!
Vi har också haft kalla vintrar, i februari det här året var det köldvarning mest varje dag. Nu är de ju lite extrema med att varna för dåligt väder här, men med pytteTor kändes det inte alls OK att gå ut så vi satt inne typ hela månaden. Hade gärna sluppit den typen av temperaturer den här vintern. Fast snö på julafton önskar jag mig!
Ida

2015-09-12 @ 13:30:12
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0