Pizzahatt!

Herregud vilken dag - det har liksom gått i ett non-stop. Jag har jobbat i trädgården, skrapat puts i taket på Tors rum, bakat muffins, fixat lunch åt alla, dragit ut på två promenader, skissat fram en ritning på hur grönsaksträdgården ska se ut & sytt klart en babyfilt. Plus tagit hand om Tor & Daisy hela dagen & druckit öl med Kristen. När det blev dags för middag var orken NOLL - så det blev pizza igen & Tor var såhär glad:
Buuusungen!
Imorgon blir det stor trädgårdsuppdatering - vi hade nämligen en grävskopa på besök idag, så nu har det hänt massor!

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Jag dör sötdöden faktiskt! Och så glad blir jag också när jag äter pizza men behärskar mig något enbart på grund av ålder.

Svar: Hahaha! Åh, jag ser framför mig hur du sitter på restaurang nu, inte kan hålla dig utan MÅSTE lägga en bit pizza på huvudet & säga "hat hat"!
Ida

2016-05-07 @ 09:50:27
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Malin C

Haha åh så söt han är! Så himla glad <3
Förstår inte hur du hinner!! Så himla impad. Cesar går inte att lämna en sekund med blicken för då är han väck. Han är en riktig rymmare. När jag var tvungen att få ner några plantor i jorden så fick jag binda honom i en lina...

Svar: Superglad - allt som kan användas som hatt gör att han skrattar så att han kiknar!
& vissa dagar går det ju att vara så där extra effektiv eftersom Paul jobbar hemma. De dagar jag är ensam med Tor & Daisy blir det kanske inte fullt lika mycket gjort. :)

Rymmartendenser är inte kul, både Tor & Daisy springer ut mot stora vägen så fort de får chansen - så det är ett ständigt passande. Jag tycker att det här är en himla charmig fas de är inne i, men jag längtar ändå tills de får lite mer vett så att de fattar att vissa saker är farliga/gör ont.
Ida

2016-05-07 @ 19:50:30
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: Jo

Daaaamn girl! Bra jobbat! Och världens sötaste unge =)

Svar: Söt & väldigt rolig - ibland känner jag att jag kanske inte borde skratta åt hans tokigheter (typ blåbär som hatt), men det gååår inte att låta bli!
Ida

2016-05-08 @ 09:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0