A wonderful week!

Vi är tillbaka till vardagen efter en jättehärlig men lätt kaosig vecka. Har nämligen haft vår bestman med familj boende här den senaste veckan, så det har varit lite storfamilj & massa tokroliga barnupptåg. För att fira vår bröllopsdag drog hela gänget upp till en liten stuga uppe i cottage country där vi trampade runt på paddelbåtar, grillade, badade & fiskade. Typ hur idylliskt som helst! Tor fattade dessutom för första gången att man kan fiska fisk & blev så eld & lågor att jag snabbt som attan fick tåta ihop tidernas budgetspö:
Flöte, rev, krok & sänke plus en pinne som Tor hittade själv. Rätt långt ifrån de sköna haspelspön jag är van vid, men se - det gick att få fisk i alla fall!
Hela fyra fiskar hjälptes vi åt att dra upp & släppa tillbaka (de var alldeles för små för att laga till dem). Herregud lyckan, på oss båda. Jag växte ju mer eller mindre upp i farmor & farfars eka, så jag ska inte ljuga, det var verkligen jätteroligt att det här var något som Tor också tyckte var kul. Paul & Pauls familj är nämligen 0% fiskmänniskor... så det här kanske får bli "our thing" istället! Sen hade Tor också så himla kul ihop med Elsa & Edith. Större tjejer är ungefär det bästa Tor vet, total adoration!  
De har även fått honom att bli helt OK med att titta på svenska barnprogram, även om sommarskuggan kanske var i läskigaste laget!
Med undantag av ett par dagar då han var lite förkyld & hängig så har han varit som en liten svamp hela veckan & bara sugit i sig svenska. Så roligt att se att han förstår allt. Dessutom tyckte jag att det kom betydligt fler svenska ord än vad det brukar, vilket kändes som en helt fantastisk födelsedagspresent! Jo för vi klämde ju inte bara in bröllopsdag den här veckan, vi firade även min (& Mammuts) födelsedag. Men mer om det i ett annat inlägg - måste nämligen få upp en stor bit nostalgi på väggen innan jag bloggar om det!

Kommentarer
Postat av: Jo

Haha! Vilken blick på Tor =D Vad roligt att han plockat upp mer svenska och är mer intresserad av det nu. Och herregud vad stora tjejerna är! Det händer mycket på fyra år =)

Verkar verkligen som ni hade en underbar vecka, det är ni värda =*

Kram!!!

Svar: Visst var den bra! Var lite orolig för att han skulle bli rädd för sommarskuggan, men det var tydligen bara bra spänning! :) KRAM!
Ida

2017-08-08 @ 11:39:19
Postat av: Anonym

Hur gamla är Fredriks barn vid det här laget?
Det är lagt ett bud på farmors hus. Har haft inbrott nr 33 eller 34 i Ringelviken, inget blev stulet man man sonderade terrängen i vart fall. Förbannade öststatare.
Gunnar

Svar: Elsa fyller 8 i september & Edith blev 4 på nationaldagen. Lekte så fint tillsammans med Tor, har skickat en liten film till mamma - du måste se den!
& så trött & ledsen man blir.
Ida

2017-08-11 @ 21:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0