Bihåleinflammation & kort från tomten...

Vi är sjuka igen - bihåleinflammation som vanligt. Det är verkligen sämst, men känns samtidigt som ett passande slut på det här skitåret. Klart att vi inte kunde få avsluta året i någorlunda hyggligt tillstånd... Men till roligare saker! Här i Kanada får alla barn skicka brev till jultomten via Canada Post (här har vi fortfarande statlig post) & i år skrev vi för första gången ett brev ihop med Tor till adressen:
 
Santa Clause
North Pole
H0H0H0 Canada
 
Jag ska vara ärligt, jag var ohyggligt uppspelt på att få svar från Tomten. Mycker mer än Tor som nog inte riktigt förstod varför han själv var tvungen att bära in brevet på postkontoret. I vilket fall, deadline för att skicka årets önskelistor var den 11e, så vi postade brevet den 9e vilket jag tyckte var hyggligt god tid men julafton kom & gick utan svar... Först blev jag sur, sen tacksam för att Tor är så pass liten att han inte märkte av det & sen glömde jag bort det tills igår då vi fick det här kortet i brevlådan:
Tomtefar & tomtemor har åkt på semester till Italien! & så förklarade de varför det inte kom ett brev innan julafton:
Alltså... Är det bara jag som tycker att det här är SÅ HIMLA FINT?! Jag vet att det är standardiserat, men jag tycker ändå att det är så fint att de tog sig tiden att gå igenom alla brev som inte hann bli besvarade & skickade ut ett litet bevis på att tomten ändå inte glömde... Vi kommer definitivt att skriva ett nytt brev nästa år, men då skickar vi det minst en vecka i förväg - är så nyfiken på att se hur ett "riktigt" svar ser ut!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jättefint tomtebrev... Fantastiskt att få svar

Svar: Nu är ju Tor fortfarande lite liten, men redan det här året var det faktiskt jättebra med ett vykort "från Italien". När Tor har frågat om inte tomten ska komma med nya paket har vi förklarat att han är iväg på semester & så har vi visat på kartan vart tomten bor i vanliga fall (& vart han gör alla paket) & att vart Italien ligger. Även om han har sett lite ledsen ut så har han faktiskt köpt förklaringen - jättepraktiskt!
Ida

2018-01-01 @ 16:18:12
Postat av: Jo

Är ju en så himla bra idé ☺

Svar: Men visst är det?! Möjligtvis det allra bästa med Canada Post näst efter att de leverar alla paket till dörren!
Ida

2018-01-01 @ 19:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0