Oh shit.

Um... ni vet hur bloggar ibland anklagas för att orsaka stress för att de förskönar vardagen alldeles för mycket. Vi kör ett litet motpolsinlägg för att väga upp lite! Igår knatade jag in i badrummet på första våningen & upptäckte att det var lite vått på golvet. Kikade runt & skrek sedan som någon form av galen primat när jag fick syn på det här:
Alltså så himla himla jättedåligt! Det är toaletten på våningen ovanför som stått & läckt. Eller toaletten & toaletten, den urkopplade slangen eftersom vi ju inte hunnit sätta dit den nya stolen... Anyway, Paul & jag bestämde oss för att skära bort all vått takfärg & sen släpade vi in en avfuktare som vi slog på på max innan vi tacklade övervåningen. Där enda lösningen var att riva ut både linoleum (vilket ju skulle ut i alla fall) samt playwooden under. Vilket nu innebär att vårt badrumsgolv ser ut så här...
& det var här någonstanns som jag började känna mig lite småstressad. Våra vänner kommer in på måndag & eh... i nuläget vet jag inte riktigt om det går att klassa vårt badrum som ens det minsta funktionsdugligt. Det går ju i & för sig fortfarande att duscha, men ni vet - inte kanske det stabilaste golvet i stan. Meeeen det löser sig säkert på något sätt. Får man ju hoppas. 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Oj Oj !! Sa synd...Det blir verkligen att ta till snabba ryck om allt ska bli klart.
Bon courage!


Svar: Tack. Vi jobbade på som små illrar, men tog oss inte riktigt hela vägen. Men toaletten fick vi i alla fall in i tid & det är väl kanske det som är viktigast! :)
Ida

2017-07-29 @ 13:59:12
Postat av: Malin C

Men nej vilken otur!! Men ni lyckas säkert att ro det i hamn i tid!

Svar: Haha, härligt med tillit till vår förmåga att rodda ihop saker i sista minuten. Jag skulle säga att vi kanske tog oss 75% av vägen... Så vi får jobba vidare den här veckan ut & så kan jag förhoppningsvis uppdatera till helgen. :)
Ida

2017-07-30 @ 18:44:49
Postat av: Maria Årzén

men herregud, men det kommer i alla fall bli fint när det är färdigt...hahahahaha:) Hejja er, å roligt att följa.

Kraaaaam från Italienska Alperna

/Maria

Svar: Alltså, det här är så typiskt oss - man kan ju bara skratta åt eländet. Men det börjar redan bli väldigt mycket bättre! :)
Ida

2017-08-02 @ 16:08:40
Postat av: Jo

Oj, kära nån! Lycka till!

Kram!

Svar: Tack! Återkommer snart med uppdatering - kram!
Ida

2017-08-07 @ 15:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0