Denna veckan...

Fy vad jag känner mig redo för helg för den här veckan har varit rakt igenom usel. För det första så har ni säkert sett i nyheterna om den jättehemska bussolyckan ute i Saskatchewan. Kanada är ju ett väldigt stort land, men det här har verkligen berört hela nationen. Som förälder gråter man ju bara av att tänka på alla de här unga killarna som aldrig mer kommer att komma hem till sina mammor & pappor. Sen grät jag som ett barn när jag läste om en av dem som fick beskedet att han är förlamad från bröstet & ner, på vilket hans omedelbara reaktion var "Dad, Olympic sledge hockey. I’ll get us the gold”. Alltså, jag börjar gråta igen bara av att skriva det... vilken fantastisk inställning. Sen har jag gråtit över alla, alla, hockeyklubbor som man ser ute på folks trappor. Hus, efter hus efter hus när man är ute & går - en ensam hockeyklubba & ett ljus. Det är en så enkel gest, men så väldigt rörande. Den senaste veckan har det hänt två gånger att jag & Tor varit ute & gått, jag börjat gråta & sen mött en annan vuxen som också gått där men tårblanka ögon. Tyst samförstånd, ibland behövs det inte mer... 
 
& sen trillade Pauls pappa i måndags & bröt armen. Tycker så himla synd om honom men även Pauls mamma. Den här vintern har varit så grinig & kall & jag vet att de känt sig väldigt instängda i huset & så precis nu, när det äntligen är april & det finns hopp om livet igen, så gör han sig så här himla illa. Sex veckor i gips minst, men han slapp i alla fall spika så det är vi glada för. 
 
Så ja, den här helgen ska vi inte göra ett enda dugg förrutom att mysa & vara tacksamma för att vi har varandra. Samt ställa ut ett ljus på trappen. 
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Stor kram till er alla! ❤

Svar: Tack! Inte bästa veckan så jag ser fram emot måndag så att jag får "starta om på nytt".
Ida

2018-04-14 @ 10:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0