Uppdatering på huset...

Pauls föräldrar sov som sagt över här natten mellan tisdag & onsdag & det hade ju varit lögn att säga att vi vaknade upp till ett hus i tipptoppform på tisdagsmorgonen. Vardagsrummet såg väl marginelt bättre ut än vad det gjorde innan, men inte på långa vägar lämpligt för äldre personer som har en tendens att snubbla på minsta lilla. Tror ärligt att jag inte haft så mycket panik-känslor över ett rums skick sedan oktober 2012. Nu fick vi ju inte till den nivån på panik-uppstäd, men vi kände oss nog båda lite chockade över mängden golvyta som vi lyckades frigöra!
Så pass mycket fick vi undan att vi nu planerar att måla om hela rummet till helgen & efter det känns det faktiskt som om vi kan ringa flyttkillarna & be dem komma över med vår soffa. Det hade jag aldrig trott tidigare i veckan! Sen fixade vi till lite annat smått runt om i huset - mest nöjd är jag över att köket faktiskt har börjat ta sig från enbart funktionellt till mysigt.
Gav mig på slagborren för första gången i mitt liv & fick upp IKEAs STENSTORP i princip helt själv. Var bara tvungen att ropa över Paul för att kolla så att jag faktiskt mätt upp allt rakt. Lite jobbigt om jag satt två hål rakt igenom gips- & tegelvägg & allt sen hängt så snett att pryttlarna glidit av!
Nu måste jag bara se till så att Paul faktiskt tar sina flingor härifrån istället för köksskåpet. Har annars en vag känsla av att det här bara kommer att fungera som en installation utan att faktiskt komma till praktiskt användning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0