I love J-B!

Inte på riktigt alltså, utan för att han är så rar & för att han precis har boostat upp mitt humör något helt vansinnigt! Efter dagens seminarie stannade jag kvar för att tacka honom för att han var så snäll mot mig förra gången vi träffades (vilket var samma eftermiddag som jag fick Robs mail). Han svarade att det var en självklarhet & att jag kan höra av mig till honom när jag vill. Sedan frågade han hur jag kände mig nu - svarade att jag naturligtvis är ledsen men att arbetet går före. Jean-Bernard sa att han var glad att jag tog det på det viset eftersom han hade avskytt att se mig gå ned. Han sa att jag har en ovanligt god analytisk förmåga, att han är imponerad av allt jag har presterat så här långt - både i klassen & som hans lärarassistent. Vidare sa han att jag har en enormt bra bredd på min kunskap, en bredd som han inte bara ansåg var imponerande utan även mkt ovanlig, & så avslutande han med att säga att han tror att jag kommer att gå långt... Kan man få så mkt mer beröm? Blev helt varm inombords & ville mest av allt ge honom en kram för att han skulle första hur glad han gjort mig! Nu ska jag skriva en sammanställning av dagens diskussion & sedan blir det att sätta sig ned & skriva rapporter, vilket bara känns som en rolig utmaning just nu! Tänk vad ett par meningar, ett par minuter, kan göra för att få någon annan att bli helt lycklig & må alldeles, alldeles, underbart bra! Kraam!

image357
Topp - VILA
Kofta - HM
Jeans - Levi's
Skor - Scorett; svarpa pumps med rosett på tån

Kommentarer
Postat av: Jo

Ja det var en riktig boost! Du är värd varje ord =)

2008-03-20 @ 10:01:58
Postat av: Sandra

Låter som den Ida jag känner :) Skönt att få höra de orden ibland! Hoppas du får en fin påsk. Vi ska åka upp till fjällen idag, hoppas bara att vi får fint väder! Men jag kan inte packa "lätt", jag har typ hälften av vad jag äger med mig... :) KRAM

2008-03-20 @ 10:06:46
Postat av: Ma

Vad skönt det känns inombords att läsa ditt mail. Jag skall låta också pappa och farmor dela denna känsla med oss.

Jag önskar dig Glad Påsk, utan att veta hur påsken firas i Canada.
Kramar samt hälsningar från Totte-boy och töserna.

2008-03-20 @ 15:52:52
Postat av: Ida

Jo - Tack, jag blev verkligen lojligt glad!

Sandra - Jo det var skont, riktigt skont. Inte for att jag har tvivlat pa om jag valt ratt eller inte, men lite berom kan verkligen gora hela skillnaden iaf! Hoppas ocksa att ni far fint vader! Oh, vara ute pa pask...brasa, termos med varmchoklad & ata halvbrand falukorv...nostalgi! Vad galler packningen, jag beundrar verkligen de som kan! :)

Ma - Som sagt, oroa er inte for mig. Visst, allt kring Rob har gjort mig ledsen, men jag trivs verkligen har! Pask...jaaa, det hanger annu i luften, vi far se vad vi hittar pa helt enkelt!

Kraam!

2008-03-20 @ 22:55:58
Postat av: Maja

Oj... jag börjar nästan gråta själv. Vilka underbart vackra ord och säkerligen sanna också. Så underbart tacksam att ha någon sådan vid sin sida, som inte bara kan tycka så utan faktiskt säga det när man behöver det som mest. :)

2008-03-21 @ 10:15:58
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Visst var det snallt av honom! & det gjorde verkligen sa mkt for mitt humor! Du har helt ratt, alldeles for manga gar runt & tiger om sadanna saker. Tycker jag att nagon gor nagot bra sa forsoker jag att saga det till den personen.

2008-03-22 @ 00:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0