Men lika glad är jag för det...

Nope, fixade inte riktigt målet. Skrev bara fyra sidor, MEN jag har dessutom satt upp out-linen för hela uppsatsen & letat reda på en bunt nya referenser som kommer att bli handy, handy...sooo, jag känner mig rätt duktig iaf! Punkt! :) Inatt snöade det förresten här i Toronto = major depp gällande merparten av befolkningen. Moi däremot är på ett litet high (arbetsrelaterat sådant - blir typ speedad) så jag sportar kjol & sunny smiles! 

image359
Blus - Sisters Point
Kjol - Boomerang
Skärp - blått & glittrigt
Strumpbyxor - HM; vita
Skor - Scorett; marinblå ballerinor med vit rosett på tån
Armband - farmors
+ konstig reflex från spegeln...

Kommentarer
Postat av: Maja

Den kjolen gillar jag!

Jag tycker ju ändå att du klarade av målet rätt bra :) Vad var det du skrev på?

2008-03-25 @ 06:46:10
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ma

Du som geolog kanske vet om det hänt tidigare i jordens historia att årstiderna släpar efter sig. Det är i slutet av mars nu och det snöar i Toronto och vi hade -41,5 i Niktaluokta natten mot måndag! Är vi egentligen på väg mot istiden?

2008-03-25 @ 09:00:51
Postat av: Ida

Maja - Skriver pa en artikel med titeln 'The Neoproterozoic oxygenation event' - dvs tiden mellan 1000 & 542 miljoner ar sedan da atmosfaren & haven blev syresatta. & ja, det ar ungefar lika roligt som det later... :)

Ma - I ett geologsikt perspektiv - ja vi ar pa vag mot annu en istid, den period som vi befinner oss i nu ar onormal for de senaste 2.8 miljoner aren.

2008-03-26 @ 18:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0