In memory of...

So I'm back in Toronto efter en helt underbar helg. Fast det var tungt att komma hem - för det första jag fick se när jag kom innanför dörren var en lapp från Isolde där hon berättade att Chinny avlivades i lördags natt. Fem minuter efter att jag läst detta kom Isolde hem & föll i gråt så fort hon fick syn på mig. Såg till att vi båda blev försedda med var sitt glas vitt vin & sedan satte vi oss ned & pratade. Var mkt sorgligt, eftersom Isolde var så ledsen, men vi kom båda två fram till att det var det enda rätta att göra. Eftersom Chinnys njurar inte fungerade blev hon bara mer & mer psykotisk & det var helt enkelt bäst för henne att få somna in. 

image429
Jag vet att jag har gnällt över att Chinny var så högljud - men imorse, shit vad tomt det var i huset. Konstigt det där, men ett hus som en gång har haft en katt blir sig aldrig riktigt likt den dagen då katten inte längre finns kvar...

Kommentarer
Postat av: Jo

Stackars Isolde! Men som sagt var det ju bäst, ändå inte kul...
Stoor kram!

2008-05-27 @ 18:14:59
Postat av: Ida

Nej, det ar himla tungt nar husdjur dor. Speciellt om man har haft dem sa lange, & Isolde har haft Chinny i ca 14 ar... Pa satt & vis ar jag darfor tacksam for att hon var sa hogljud, hade varit hemskt om jag blivit alldeles superfast vid henne!

Kraam!

2008-05-27 @ 18:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0