Funderingar...

Moi går in till institutionen, efter fem minuter har höger socka hasat ned & format en klump under min högra fotsula. Obekvämt. Drar upp den, bara för att tre minuter senare tvingas upprepa proceduren. Det är då det slår mig, det är alltid höger fot. Varför är det aldrig vänster fot, bara höger? Logiken säger att det beror på att min högra fot är mindre, har en smalare vrist eller någon annan slags detefekt som främjar nedhasande av sockor. Only problem, jag vet att så inte är fallet - Rob har nämligen mätt mina fötter vid ett tillfälle & konstaterat att jag är ett lysande undantag, en på miljonen eller något liknande. Mina fötter är nämligen exakt lika stora, lika långa, lika breda & mina vrister är också precis lika vida. Så vad beror då nedhasandet på? Det måste finnas en orsak, saker & ting sker inte återkommande utan en anledning...

Suck, det kommer ju att bli lite ordentligt forskat idag... 

Kommentarer
Postat av: Åsa E

Detta problem känner jag så väl igen! Har lett till att jag är otroligt kräsen vad gäller strumpor, henska tubockor eller knälånga sturmpor är det enda som gäller.... du får gärna berätta om du kommer fram till någon lösning.... KRAM!

2008-09-10 @ 11:07:53
Postat av: Ida

Iurk! Tubsockor är det värsta jag vet, tycker att det är fruktansvärt obekvämt! Knälånga strumpor håller jag däremot helt med om! Hoppas det går bra för dig, håller tummarna! Kram!

2008-09-10 @ 20:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0