Mina fötter...

Har alltid haft så där lite småsvårt för fötter, både andras & mina egna. Alltmer för det senare sedan jag började klättra. Igår när vår instruktör gick runt & korrigerade oss fick tjejen bredvid mig beröm för sina vackra fötter, när instruktören kom till mig tittade vi båda två ledset ned på mina & jag kände att en förklaring var på sin plats

I'm a rock climber

sa jag & jag såg att hon förstod. Det kändes bra, mina fötter är katastrofala av en anledning som är fullt godtagbar. Underhållande nog fick jag senare under kvällen en komplimang för mina fotpositioner - ie de är fortfarande funktionsdugliga! Kvällens andra lustighet var när vår lärare informerade oss om att balett gör ont & frågade oss om vi kunde hantera det. Ler fortfarande lite inombords, oavsett vad hon hittar på så tror jag inte att jag kommer att ha några problem. Har man hängt från fingertopparna, som man kört in i en liten spricka, & vägrar släppa taget för att man bangar att falla så vet man vad smärta innebär, man vet hur det känns när man är så utmattad att man tror att ens armar & ben ska falla av.

I'm superwoman! 


Kommentarer
Postat av: Jo

Dudette! När får jag mail? Jag BEHÖVER dina underbara kommentarer. Går under utan tillfredsställande sarkasm =)

Puss!

2008-09-24 @ 21:59:11
Postat av: mgs

Nejmenvilkensööötbildva?



Idah is, a rock climber, iiidah is, a rock climber

Idah is, a rock climber Noooow!!!!



Hmm, no offence,men jag undviker helst aftonbladet, väntar hellre på ditt svar

2008-09-24 @ 22:14:14
Postat av: ma

Vilket underbart kort!

2008-09-25 @ 20:03:27
Postat av: mgs

prutt prutt

2008-09-25 @ 20:27:36
Postat av: Maja

Superwoman? Det hade jag redan listat ut för längesen. Nu är jag tillbaks i svedala! Lämnat pappa i värmen vilket var tungt... ny blogg, lösenordsskyddad denna gång, därför kommer det bli mer privat och mer bilder... access to gamla lycksele för dig alltså!

2008-09-26 @ 17:14:14
URL: http://vincitomnia.blogg.se/
Postat av: Ida

Jo - Räckte det med 'jag vill bara plocka upp något hårt & slå henne i huvudet så att hon dör så att jag kan rädda Jonas'? :)



Bror - Ops, glömde kolla... Snart, snart! Kraaam!



Ma - Whii, vad glad jag blir för att du tycker det trots att jag klättrar! :)



Maja - Skratt! Förstår att det var jobbigt, men du får tänka på att tiden går mkt snabbare än vad man tror + att man faktiskt kommer rätt långt bara med ett telefonsamtal! Försökte kika in på din nya blogg, men just pga av lösenordet så gick det ju inte - hade varit underbart om du hade velat dela med dig av det! Massa kramar!



2008-09-27 @ 00:29:19
Postat av: Jo

Det räckte mer än väl =D

2008-09-27 @ 11:53:13
Postat av: Maja

Jag mailar det. :)

2008-09-27 @ 16:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0