Too much of...

Helgen ute i Bon Echo slutade med att Paul blev lite för full (jag var rejält tipsy men inte i närheten av honom...). Vilket i sin tur slutade med att han, moi & Adam alla satt & kurade under min regnjacka i regnet ute i skogen tills dess att han blev tillräckligt pigg för att vistas inomhus. Underligt nog fann jag det hela rätt underhållande, det var liksom bara så knasigt alltihopa. Allra roligast var dock att Helmut anslöt sig till vårt lilla upplivningteam & försökte sporta Paul igenom det hela. Tilläggas kan ju att Helmut var så full att han trillade nedför trappen på stugan, vilket fick oss andra att småskrika i panik eftersom 74 män inte ska tövla hals över huvud nedför branta trappor. However, Helmut är en kämpe & haltade sig upp & fortsatte som om inget hade hänt. I like Helmut, hade ju varit underbart om man hade fått bli gammal på samma sätt! :) 


Helmut som lever sig in i Paul lidande, Paul som vill dö, moi (med bedrövlig utväxt, det är inte bara du Mariélle!) som försöker få i honom lite mer vatten & Rob Leblanche som finner det hela mkt underhållande!

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Det känns skönt att slippa vara den enda i det just nu kroniska bad hair day träsket!

2008-09-17 @ 10:17:23
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Ljuset, jag skyller på ljuset! Uum, EGENTLIGEN är det inte så illa...typ. Suck, jag kommer förevigt att ångra den dagen jag första gången tyckte det var en god idé att tona mitt hår. Mängden pengar jag lagt ut genom åren, & det lidande jag känner varje gång innan jag lyckas ta mig tid att fixa det hela...

2008-09-17 @ 18:42:18
Postat av: Mariélle

Ibland är jag glad över insikten att jag såg ut som om jag importerats illegalt från Baltikum efter avfärgningen av mitt hår hos Viktoria. Att hålla på att blondera mitt hår är alltså inte min grej, och tur är väl det, hur mycket smärta ska man egentligen behöva utstå för att bli ljus? Jag inbillar mig att jag har relativt hög smärttröskel, men jag kommer aldrig någonsin låta någon kleta blonderingsmedel i min hårbotten igen. Du kanske är förskonad från sådant eftersom du inte behöver ljusa upp ditt hår så många steg?

2008-09-17 @ 19:55:38
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Ehum, nu anser jag ju att jag inte ser ut som Jolanta... snarare är det väl så att jag tittar på bilden & suckar lite över att jag gjorde något från första början. Avfärgning ligger således & gror i mina tankar, bara det att det känns tråkigt att göra det nu när vintern närmar sig.

2008-09-17 @ 22:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0