Vad är fel med mig?

Idag är det en sådan där sugig dag, kanske allra mest för att jag inte kan sätta fingret på vad som är fel. Sure, det har väl hänt en del små saker som skulle kunna förklara det - men ska jag vara helt ärlig så är det ändå sådant som jag brukar skratta bort. Men inte i dag, icke... Idag känns det lite som om ett moln av irritation, rastlöshet & allmänt 'men jävlar också!' har parkerat sig över mitt huvud. Har försökt buffra med en Vivanno, men tvingades lite småchockerat inse att det hjälpte föga. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till... Tror att det blir till att googla power point presentationsbilder, lite kreativt arbete brukar alltid pigga upp!

Kommentarer
Postat av: mgs

Uppgifterna från banken är snart på väg till dig. Jag ringer om några dagar. Kram

2008-09-22 @ 20:48:24
Postat av: Anonym

Ehum, snart... som i hur långt bort då? Kommer nog att skicka in ansökan utan de papperen & om det skiter sig får jag helt enkelt komletera med dem senare. Suck, hata visum ansökan... Men tack, tack så jättemkt för att du tog dig tid att fixa det. Massa kramar!

2008-09-22 @ 20:57:14
Postat av: ma

De kom idag och är redan postade. Det är säkrast så som du tänker, att komplettera med dem när de väl är i din hand.

Totte är festlig, Han blir mer och mer hemtam allt eftersom gamla trauman med Magda försvinner ut ur kattminnet, En stor kram från honom och oss alla!

2008-09-23 @ 20:45:47
Postat av: Ida

Ja, jag ville ha iväg papperen idag men posten stängde innan jag var klar med allt - första jag gör imorgon bitti är således att hänga på låset!



Naah, lilla Totte! Ge honom en jättekram från mig!

2008-09-24 @ 00:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0