Kanske det sötaste jag någonsin sett...

Paul skickade en länk till mig tidigare idag. Rubriken talade om att det hela rörde sig om en liten överraskad kattunge & jag tänkte att "Jaha det är väl en liten kattunge som springer rakt in i en spegel eller något liknande". Nope. Visar sig vara de 17 sötaste sekunderna jag någonsin sett. Hade inte polisen stängt ned Torontos Humane Society tidigare i veckan hade jag tvingat Paul att åka dit med mig på studs för att införskaffa en egen liten pälsboll...

Kommentarer
Postat av: Cristel

haha då gör jag det ;D kram!

2009-12-02 @ 12:45:54
URL: http://cristelles.blogg.se/
Postat av: mgs/ma

Hej, nu är vi med igen - äntligen!

Ja, det var absolut det sötaste jag sett på länge, vilken kissemisse, den skulle jag gärna vilja ha. Såg du på nästa inlägget, katten som dricker vatten ut vattenkranen, den måste vara Tottes baneman!

2009-12-03 @ 21:48:57
Postat av: Jo

Herregud vad sött!!!! Det är så sött att det liksom inte finns mer att säga än just "herregud vad sött" =)

Varför stängde polisen ner det?

2009-12-04 @ 12:59:36
Postat av: Ida

Ma - Eller hur! Vill HA känslan är stark! Måste kolla på katten som dricker vatten, är den verkligen roligare än Totte?



Jo - Väldigt bra beskrivning! Tydligen så har Humane Society länge skötts av ett gäng fanatiker som totalvägrat att avliva djuren. & nu pratar vi alltså om sjuka & skadade djur, inte bara avlivning pga platsbrist. Enligt lag så är veterinärer skyldiga att avliva djur som lider, men på Humane Society hade de en specialregel som sa att det var styrelsen som hade beslutsrätten istället för veterinärerna. So... många djur som borde ha fått somna in har hållits vid liv i sina små stålburar. Så nu har polisens djurrättsavdelning tagit över rulleansen tills en ny styrelse har tillsatts.

2009-12-05 @ 16:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0