Not even close...

Ikväll blir det klättra av igen - yey! Kommer att satsa allt på den där vansinnigt irriterande 5.10+ traversen som jag klarar av att klättra ända upp till det näst sista greppet. Fy sjutton vad irriterande att inte sätta den! Fast lite tillfredsställande är det dock att konstatera att av alla nybörjare som vi dragit med oss till TCA så här långt så har ingen varit bättre än jag på första försöket (mor alt. Jo var väl närmast). Galet långt ifrån var Lorna i fredags. Hon kämpade på bra, men oh my... finns icket en chans att hon kommer att klara av att ledklättra till sommaren (vilket är vad Jean-Bernard, hennes & min chef på the ROM önskar). Fixar man att precis hanka sig uppför en 5.4 är det totalt orimligt att vänta sig detta. Hoppas nu stenhårt på att JB ska inse det & suckande punga upp för ännu en flygbiljett till västkusten! :)

 
Hoppas ju som sagt, men gör mitt bästa för att lära henne så mkt som möjligt. Här, moi i full fart med att undervisa en liten grupp nybörjare (deras instruktör var inte så motiverad...) vikten av att använda sina armar rätt!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad duktig du är Ida! Jag längtar tills jag får börja träna igen. Kram!

2009-02-10 @ 17:29:44
URL: http://sannashome.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack! Får du inte träna för tillfället? Det har jag helt missat! Kram!

2009-02-10 @ 17:37:26
Postat av: Sandra

nä, har en svullen halsmandel som inte vill bli liten igen. Sjuksköterskan sa att det inte är nå farligt, ibland blir det bara så och att jag inte får motionera, för att spara på hjärtat. Gah, vill ut och åka skidor...

2009-02-10 @ 17:39:52
URL: http://sannashome.blogg.se/
Postat av: Ida

Oki, skönt att det inte är något allvarligt - blev lite orolig där! Hoppas det löser sig snart i vilket fall! & skidor... saknar det så himla mkt! Gud vad roligt vi hade den där våren när vi åkte så mkt! ;)

2009-02-10 @ 18:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0