Vad göra...

55 min innan mitt möte skulle börja travar Jörg, min ena handledare, in på mitt kontor. 'Jaha' säger han 'har du fixat projektorsladden, det hoppas jag på för annars blir det ju problem med din presentation! Hur länge tänker du prata förresten, 30 min?'. Utan att min hjärna är inkopplad svarar jag 20 min, han säger bra, & sedan är jag återigen ensam på kontoret. Ensam med vetskapen om att jag nu har si så där 50 min på mig att sätta ihop en 20 min lång power point presentation. För den som nu tycker att jag är tidernas slarvigaste PhD-student så vill jag ju försvara mig med att det:

1) Inte finns något protokoll över hur dessa möten ska gå till
2) Jag har frågat alla jag träffat hur deras möten var & ingen av dem höll en presentation
3) Alla tillfrågade har sagt att det varit ytterst informelt
4) Alla tillfrågade förklarade att de:
a) Inte skickat ut något material i förskott - vilket jag gjort
b) Inte satt ihop en agenda - check på den med
c) Inte tagit med fika - hade med mig en massa småplock

Så det hela kändes ju lite lätt orättvist om man säger så... Beslutade mig raskt för att sätta ihop en snabb presentation samt att sedan köra stenhårt på konceptet 'tidsbrist så vi kanske kan koncentrera oss på beslutsprocessen istället'. Tack & lov, gode gud i himmelen, så hade en av mötesdeltagarna ett annat möte inplanerat till 14.30 så denna strategi lyckades. Nu är jag ju rätt bra på att bara prata på om mitt ämne så jag tror att jag hade fixat det åtminstonde halvdant, men shit vad tacksam jag är att jag lyckades ducka detta! En sak är iaf säker, inför nästa möte ska jag vara så in i helsike förberedd att jag skall kunna prata på en halv dag utan uppehåll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken styrka du besitter!

2009-01-21 @ 23:04:59
Postat av: Jo

Varje gång du säger att du har haft en presentation så blir jag så himla imponerad eftersom du alltid är ute i sista minuten men ändå får ihop en bra presentation =)

Puss!

2009-01-22 @ 12:34:56
Postat av: sQ

Du er så flink =)

Gick sækert strålande!



Ps. Vivi vill veta att du lever...

2009-01-22 @ 15:59:45
Postat av: mgs

Jag är hemma!

2009-01-22 @ 22:25:08
Postat av: Ida

ma? - Man gör vad man måste göra!



Jo - Fast denna gången var jag ju ute i god tid, det var ju bara det att han var den enda som förväntade sig en presentation fast aldrig tog sig tid att upplysa mig om det!



sQ - Tack söta du! Det kändes som ett mkt givande möte. I know, har varit så sjukt mkt på sista tiden att bloggen är det enda medium jag hållit i gång, men nu är ett mail ivägskickat!



BROR! VÄRLDENS BÄSTA BROR!

2009-01-23 @ 22:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0