Måndag... kan det bli tristare?

Hela helgen har varit absolut fullspäckad med aktiviteter. Torsdag & fredag hjälpte jag till på Viks klubb, lördag hajkade Lorna & jag ut till IKEA & jag besvärade henne med att knata runt & fråga folk vad dom tänker på när dom hör ordet Sverige, söndag var jag på supertrevlig svenskbrunch & sedan åkte Jaime, Lorna & moi ut & klättrade. Dessutom har jag underhållit Troll & Nitwit som är på besök, målat, städat, packat upp prylar i huset & ägnat mig åt lite vaga inredningsförsök. Kontrasten till idag när jag enbart har ägnat mig åt att läsa artiklar (4) samt skriva upp artiklar i min referensdatabas (86752...känns det som) är därför så där jobbigt stor. Piggade upp mig lite med en chai & laxbagel till lunch men kommer ju liksom inte ifrån konceptet att måndagar suger rätt rejält...

 

Sen ser jag ju måttligt pigg ut på denna klättrarbilden, med det var för att jag höll på att frysa ihjäl. Anyway, att vara ute & klättra slår typ allt - även om man långsamt håller på att förvandlas till en isbit. :) En väldigt rolig sak med denna trippen var att jag var den näst mest erfarna klättraren. Himla skönt att INTE vara den personen som inte har någon koll på vilken rutt som ska klättras utan bara låter det bestämmas av andra som har bättre koll. Sedan var det både skrämmande & pirrigt skönt att klättra som sista klättrare. Fast nästa gång ska vi banne mig ha med oss en nut tool - apa vad jobbigt det är att vara utan en! 


Kommentarer
Postat av: Martin

Köp en kilpetare som man även kan ta ut kamsäkringar med när de har "krypit" in förlångt. Det är en bra investering!



Visst är det underbart att utomhussäsongen är igång igen=)

2009-05-12 @ 08:58:00
Postat av: Ida

Ja alltså jag åker ju inte ut igen utan något att peta ut utrustningen med - satan i gatan vad meckigt det var att få ut ens den minsta lilla kam! Eller nåja, en av dem föll ut på mig... :)



& ja, så himla skönt - vintern suger!

2009-05-12 @ 15:09:02
Postat av: Jo

Intressant kombo med chai o lax i en bagel =P Trots att din måndag lät gräsligt tråkig tror jag att jag slår den med tvätt och korridorsstädning... DET är inte kul.

En liten fråga... vet du vart det ska klättras i sommar? Skulle vara lite kul att veta för logistiken =)

2009-05-12 @ 15:25:27
Postat av: sQ

Precis tillbaka från utomhusklättringspremiären (långt ord)! Härligt! Övning inför sommaren igång =)

2009-05-13 @ 00:00:20
Postat av: ingrid

jag försökte klura ut hur din fot kunde vila i den vinkeln mot berget men insåg att skon inte satt fast i benet så att säga! så en aning deformerat ut! Här är allt bra, jag läser själv artikel 812617, riktigt bra är den. fast jag minns inte vad som stod i någon av de andra. ahhh livet som doktorand!

2009-05-13 @ 13:24:33
Postat av: Ida

Jo - Jättegott, chaien fungerar fint tillsammans med laxen & så blir brödet härligt mjukt! :)Oh, good question! Hm, ingen aning dock. I mean, även om Martin talat om det för mig hade jag inte:



1) Vetat vart det var

2) Kunnat tala om det för dig eftersom jag garanterat glömt bort det



sQ - Yey! Hur var det då? Hjärtat i halsgropen eller bara sjukt härligt? :)



Ingrid - Haha! Nej, så vig är jag inte! Hängde på mig skorna för att hajka nedför rutten men bestämde mig för att gå ned med klättrarskorna på. Sigh, visst är det en härlig känsla när man kommer till slutet av artikeln & bara "Eh... vad handlade den om nu igen?"



Kram alla!

2009-05-13 @ 14:20:59
Postat av: sQ

Jo - tur att du tar tag i detta med logistiken, du mærkte ju kanske att det inte var min starka sida vid diskussionen sist... ;-)



Ingrid - nåt så nær observant måste du ju vara så nåt i artiklarna måste ju bara gå in! Sjælv noterade jag skon och tænkte bara typ "hon lutar sig mot berget" utan tillstymmelse till mer kritiskt granskande æn så...



Blondie - Det var bara hærligt, tvingade johan att hålla mig kvar en stund på toppen av høgsta rutten, underbar solnedgång øver fjorden! Men vældigt annorlunda mot inomhus, måste komma ut och øva mer!

2009-05-13 @ 15:11:56
Postat av: Ida

Oki, jag slänger upp ett litet nödrop till Martin gällande logistiken.



Vad gäller foten så ser det nog extra underligt ut eftersom mina ben ser ut att ha ungefär samma diameter som en toapappersrulle utan papper...



Åh, låter helt underbart! Som sagt, väldigt annorlunda men så mkt bättre!

2009-05-13 @ 15:38:41
Postat av: Jo

sQ - Japp, tänkte att vi behövde lite hjälp på den fronten =)

Ingrid - Jag satt också en bra stund o tittade på bilden o undrade hur i hela friden hennes fot kunde vara där den var =)

2009-05-13 @ 20:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0