Ny etta!

Förrutom att titta på Yoda i smör ägnade Paul & jag en del av mässtiden på The EX åt att snurra runt inne i ett gigantiskt tält med dvd-filmer. Priset låg på 5 dollar styck men köpte man fem så fick man allt för 20. De fyra första filmerna var rätt lätta men sedan hittade vi ingen självklar 5a. Efter mkt snack bestämde vi oss slutligen för "Sword of the Valiant", mkt för motivationen "Men Sean Connery är ju med, då kan den ju inte vara jättedålig!".

Igår kväll såg vi filmen... Herre. Gud. I 10-15 års tid har jag varit säker på att jag aldrig skulle behöva se en värre film än "Cable Guy", igår bröts den övertygelsen. "Sword of the Valiant" är utan tvekan det värsta jag någonsin sett. Skådespelarna är alla värdelösa, kostymerna ser ut som något som hade kunnat tillverkas för en föreställning på högstadiet, handlingen är stundtals rätt obegriplig, logiken brister rent smärtsamt, specialeffekterna är ett kapitel för sig, musiken får din hjärna att vilja fly ur huvudet, Sir Gawain är så jobbigt dryg & ful att man önskar sig både döv & blind & hans frisyr (inte bästa länken men om ni googlar filmen själv så får ni en bättre bild av katastrofen) får en att vrida sig i plåga.

 

Kollade runt lite bland kommentarerna ute på nätet medan jag försökte hitta en hårbild & läste dessa rader som summerar det hela rätt bra "Sir Gawain, IS Miles O’Keefe who couldn’t act his way out of a cardboard box. He looks like a cardboard box, but not as high calibre as say a Metal Gear Solid cardboard box." Med andra ord - se ALDRIG denna filmen om du har chansen att undvika det!


Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Tro det eller ej, men jag har sett denna film! Har för mig att den gick på tv4Film nån gång när jag var hos pappa. Jag satt o garvade hela tiden =) Fantastiskt underhållande, fast inte på det sätt som de hade tänkt tror jag =D

2009-09-04 @ 11:40:20
Postat av: Jo

Dessutom, Yoda i smör! Fantastiskt =)

2009-09-04 @ 11:41:04
Postat av: Ida

En av mina absoluta favoritögonblick var när de fick syn på den gröna riddaren första gången & kungens vakt bara "What is that" & jag muttrade "en grön strålkastare, idiot...". Men är nyfiken nu, är det den värsta film du sett eller har du faktiskt lyckats hitta något ännu värre?



& japp, Yoda i smör är svårslaget. Det är en fantastisk nation jag lever i. ;)



Puss!

2009-09-04 @ 14:10:16
Postat av: Jo

Jag har nog sett sämre. Den är trots allt underhållande på sitt egna vis. Det finns ju de som man inte ens kan skratta åt, den här kan man ju definitivt göra det åt =) Speciellt de som man tror ska vara bra (t.ex Den förste riddaren; Sean Connery, Richard Gere och Julia Ormond. Handlar om Arthur, Lancelot o Guenivere... såååå tråååkig) och de tycker jag är sämre.

2009-09-06 @ 11:52:21
Postat av: Ida

Tycker inte att den förste riddaren är så dålig, sure Richard Gere suger men han har åtminstonde någorlunda vettigt hår! Nu har vi lånat ut eländet till Linz & Krish med två direktiv:



1) Se till att ha minst en vinflaska i kroppen innan dvd:n åker på

2) It´s a pass it on, vi känner definitivt inte att vi behöver få tillbaka den

2009-09-06 @ 16:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0