Climbing in California...

Så var man tillbaka på kanadensisk mark igen! Från plus 24 till apkallt idag med temperaturer kring 4. Tack & lov blir det cirka 10 grader varmare till helgen. I vilket fall, är grymt skönt att vara hemma igen. LYXEN att ta en dusch när helst man vill & sova i en riktig säng med en riktig kudde... Oslagbart. Tältliv i en vecka fungerade, men herre gud vad trevligt det är med toaletter som går att spola & värme som kommer från element istället för lägereldar.

 

Men en sak ligger ju Toronto rejält i lä i - bergen. Så otroligt vackert det är ute i öknen! Färgen på klipporna när solen stiger upp är sagolik.

 

Sedan är det sjukt roligt att bara hajka runt i landskapet. Titta på ödlor & studsa mellan klippblock...

För att inte tala om klättringen...

Sedan är det rätt kul att bara kika på stenen så där rent allmänt...

Eller så är det bara för att jag är geolog & därmed så där lite överlag yrkesskadad... En sak kan dock rekommenderas till andra ökenvandrare. Försök inte kamoflera smutsigt hår med den strikta tyska looken med mittbena. Min hårbotten känns fortfarande som bacon.


Kommentarer
Postat av: mgs

Wow, inte illa. Det sägs ju att öknen ska vara förtrollande vacker men antagligen, som du märkt, gäller det att uppleva det själv. Mighty naajs!

2010-04-10 @ 01:09:45
Postat av: Ida

Det var så vackert! Bilderna på bloggen blir alltid lite bleka, så egentligen var alla färger så mkt starkare. Knallblå himmel & klart röda klippor. Som en målning!

2010-04-10 @ 05:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0