Två små söta...

Igår hade vi Victoria, Fredrik & Elsa över för middag. Väldigt trevligt & jag kände mig helnöjd med att vi fått till så mycket mys i huset (tack vare farmor!) & att min kalkon blev lyckad. Allra bäst med kvällen var dock Elsa´s & Mammuts spirande vänskap. Det började lite stillsamt med klapp från Elsas sida & huvudgnugg från Mammut. Sedan fortsatte det med kurragömma/jakt. Vårt hus är nämligen öppet på nedervåning på ett sånt sätt att man kan springa runt runt. Från hallen kan man ta till höger in i vardagsrummet, springa rakt fram, sedan ta till vänster & komma in i köket, följt av en tvär vänstergir & så är man tillbaka i hallen. Tydligen väldigt roligt om man är ett år + några månader gammal. Denna runda är också den vi springer när vi triggar igång Mammut till jakt... Så han blev helt till sig. Här tultade en tvärhand hög varelse runt, runt, runt = uppenbar jaktsituation. Så först sprang Elsa & sedan Mammut. Först hade vi nog lite hjärtat i halsgropen när vi såg detta, men efter att vi sett att Mammuts "TAGEN" bestod av att hoppgira runt Elsa, landa framför henne & sedan sätta av i 110 (det var ju hennes tur att jaga) lugnade vi oss. Sedan kivades de lite om samma leksak (en pingvin som Elsa fick av oss i julklapp) & efter det tyckte föräldrarna att det var dags för de små att knyta sig. Detta togs emot med lite blandade känslor...


Mammut var väl lite tveksam till det här med att DELA sovplats... Men, tillslut insåg han att det finns vissa fördelar med att dela soffan med någon annan. Det blir ju både varmare & mysigare!

Behöver jag tillägga att de fyra vuxna först bara "ÅH-ade" en kvart innan vi skyndsamt kom fram till att det var läge att ta tillvara på vuxentiden innan någon av de små blå löpte risk att öppnas. :)

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh herregud så söta =)

2010-12-13 @ 22:37:45
Postat av: Ida

Alltså det var SÅ sött. Kände mig lite gammal som åade över småbarn & katter men det gick liksom inte att låta bli! :)

2010-12-13 @ 23:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0