Accepted!

Jiiippiie! Fick precis ett mail som talade om att jag blivit accepterad till IODP´s (Integrated Ocean Drilling Program) sommarskola i Italien! Vilket innebär cirka tre veckor i Urbino i Juli! Om jag nu får åka för Jörg förstås... det måste diskuteras innan någonting blir helt bestämt. Nåja, det oroar jag mig för sen. Just nu är jag bara så glad för att jag faktiskt kom in. Detta året fick de tydligen in helt otroligt många anmälningar, så de behövde tio extra dagar för att sålla bland alla ansökningar. So, det känns GRYMT skönt att veta att jag anses tillräckligt bra för att delta!

Kommentarer
Postat av: ma

Sommarskola i klättring eller geologi?

2010-05-10 @ 20:23:24
Postat av: Ida

Geologi mamma, Jörg skulle inte ha något att säga till om ifall det rört sig om klättring. Nope, detta är en kurs för lovande PhD-studenter. Så det känns jättekul att jag kom in, nu får jag bara hålla tummarna för att Jörg faktiskt betalar för kalaset.

2010-05-10 @ 23:26:58
Postat av: Mgs och Pa

Vi har varit i Ringelviken i dagarna i fixat med alla göromål. Båten är skrapad och nytjärad och luktar niiiiice! Grattis till sommarskolningen! Värsta grejjen ju! får jag klura på namnet att du kommer hänga längs kusten eller liknande? Ocean drilling, låter som något vääligt populärt i dagens dagar. Sen undrar vi hur det kommer påverka när du kommer till Sverige? Är kursen under Aug eller?



/Mgs & Pa

2010-05-11 @ 15:37:13
Postat av: Jo

Grattis vännen! Gud så kul! Ska hålla tummarna för att han ger dig ett ok =)

2010-05-11 @ 15:51:48
Postat av: Ida

Bror - Hörde det från farmor, apschyst att du fick jobba hela helgen & sedan serveras surströmming till middag. Bra för moralen... Ifall det står på menyn i sommar tror jag att Paul & jag stannar på Island. Vinden blåser ju åtminstonde inte i den riktningen.



Familjen - Nej tidsmässigt ska det inte vara några problem, kursen går från den 10 till den 29 juni.



Jo - Tack! Skönt att veta att du håller tummarna för mig, kram!

2010-05-11 @ 17:05:12
Postat av: ma

OK, men det är inte så lätt att hänga med i din takt! Hoppas nu att du kommer i väg och får möta gamla Europa redan i juli i vått och tort.

Jag har fått ändrat min semester så att när ni kommer till Sverige är jag också ledig, detta år! Kramar

2010-05-11 @ 20:39:08
Postat av: Ida

Åh vad bra att de tog sitt förnuft till fånga! Hade varit så trist om du inte kunnat vara ledig tillsammans med alla oss andra detta året också! Kram!

2010-05-12 @ 16:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0