Liiite bättre eller hur?

So, liten tjuvkik nu. Va - börjar det inte ta sig?! Inga 70-tals färgade väggar längre. Nope, nya färgen heter Kitten White så Mammut är vänlig nog att ställa upp som färgskala. Rätt lyckat tycker vi alla tre. Det har de lyckats bra med färgtillverkarna. På golvet sportar vi trendriktig fuktbarriär, vitt & prassligt att gå på. Lite småläskigt tycker Mammut så vi håller på att täcka över eländet med lite "klick in" golvbrädor. Kul men pyssligt att lägga. Fungerar ypperligt att lägga om man är två men jag hade inte velat göra det på egen hand. Fungerar inte heller riktigt att vara tre om det, det blir liksom lite för många kockar om soppan då & då händer det lätt att någon klämmer en liten tass & blir ledsen. Så, två ska det vara. Bara så att ni vet om ni också känner för att spontanlägga golv någon dag.

 


Kommentarer
Postat av: Jo

Nu ser jag definitivt potentialen =) Ser mkt fram emot efter bilderna, gärna i dagsljus =)

2010-05-27 @ 17:47:45
Postat av: Ida

I told you so! Nope, inga dagsljusbilder innan bygget är klart & inrett. :) Fram tills dess blir det att hålla tillgodo med efter solnedgångenkvalité!

2010-05-27 @ 18:29:05
Postat av: ma

Vilken skillnad, mot riktningen solrummet, jämfört med de tidigare bilderna från grov ingång! Lyckad projekt eller hur?

2010-05-29 @ 11:00:05
Postat av: Ida

Ja, det börjar definitivt bli mer av ett solrum! Golvet är nääästan på plats nu, behöver bara specialsåga ett par bitar till & sedan är det klart! Eller, golvlisterna ska ju på & så ska jag skrapa klart & måla dörren, MEN att ha golvet gjort kommer att göra massor!

2010-05-30 @ 13:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0