Drinking with Will Gadd...

Helgen så här långt har ju varit lite annorlunda. Efter att jag packade ihop i fredags eftermiddag skyndade jag hem & hade skype date med lillebror. Han på ena sidan skärmen med ett glas vin & jag & Paul på andra sidan med vårt. Vi körde på våra favoritkristall glas från 50-talet, Magnus på IKEA pressat dricksglas. :) Massa prat, lite spontandans till ABBA & till & med någon slags gemensam middag lyckades vi pressa in. Efter att vi sagt hejdå drog vi ner på stan för att möta upp ACCs styrelse på en pub - välkomstdrink för Will Gadd. Will visade sig vara en grymt soft människa så kvällen blev betydligt längre & mer alkoholfylld än vad som var tänkt. Så pass att Paul & jag missade tunnelbanan hem & fick stanna över på Christina & Alex soffa. Anyway, ett av kvällens roligaste ögonblick kom när Will insåg att Paul tidigare varit ihop med Sandra. Först blev han helt tyst, sedan kom dommen "DUDE!!! Serious upgrade!". Aha, den får man väl tacka för... :)

ACCs årsmöte hölls sedan igårkväll. Jag var väl inte piggast i stan, utan rätt lidande i sviterna av föregående kväll, men Will föredrag var absolut ett av de bästa jag någonsin hört. Vilken motiverande människa! Sedan var det ju kul att jag vann ett pris i lottdragningen, en väska som jag ska donera till UTRCC så att vi kan kånka runt klättrarprylar. Dessutom fick jag Will Gadd att signera en poster för UTRCCs räkning - så när vi lyckas få ett litet kontorsutrymme för oss själva så har vi en första pryl att smälla upp på väggen!


Will and moi!

Kommentarer
Postat av: ma

Är det han som är på bilden, hängandes i luften och med en isyxa i varje hand?

Kram M (åter i Lse)

PS: Har du fått brevet med VISA?

2010-11-14 @ 18:31:12
Postat av: Ida

Japp. Isklättring är väl det han är absolut mest känd för, men har håller också på med en mängd andra extremsporter. Brevet har inte kommit än, dyker kanske upp imorgon då.



Kram!

2010-11-14 @ 19:45:28
Postat av: ma

Vilken kille - jag måste hålla andan när jag ser honom i aktion i den majestätiska miljön runt om honom! OK, skriv upp detta och bevara det väl: 2373.

Kram M

2010-11-15 @ 19:39:19
Postat av: ma

Vilken kille - jag måste hålla andan när jag ser honom i aktion i den majestätiska miljön runt om honom! OK, skriv upp detta och bevara det väl: 2373.

Kram M

2010-11-15 @ 19:52:25
Postat av: Ida

Jo, man drog efter andan ett par gånger under presentationen. Samtidigt är han väldigt vettig. Han sa att så fort det inte känns rätt så vänder han på klacken, han tacklar alltså inte äventyr "bara för att". Det tycker jag känns skönt att höra, att man inte blir disträ & testar gränser bara för att man provat på de mest extrema sporter som finns & vill ha en ännu större kick nästa gång.

2010-11-15 @ 21:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0