Sexigt...

Ni vet hur medelålders tv-gubbar gillar ordet sexigt? De står liksom lutade över någon knallig Lamborghini eller 60-tals Porsche & man ser hur de bara HETSAR & så kommer omdömmet "sexigt". På samma sätt beskriver den tekniktokige sin nya Mac eller Blackberry. Um, jag brukar ju inte svänga mig med det ordet när det kommer till inköp men igår så införskaffade jag mig något där termen verkligen är relevant. Fast med ett stort fett O framför. En sim-mössa. Alltså, så osexigt föremål får man leta efter. Helviti i min lilla låda vad man ser fel... eh vansinnig ful ut så fort den sitter på. Det finns inget som kompenserar. Jag hade kunnat tillbringa en årslön på att fixa till resten av uppenbarelsen, men denna lilla plastkåpa tar död på allt. $17 fick jag dessutom hosta upp för detta preventivmedel av världsklass. Surt. Riktigt, riktigt surt. However, eftersom jag verkligen gillar att simma & tänker göra det två gånger i veckan nu under vintern så har jag inte så mycket val. Klor tar död på hår & mitt skandinaviska fluff är redan lidande nog. Dessutom känns det ju trevligt om jag kan hålla det åtminstonde liiite torrt när vargavintern rasar utanför byggnaden (ja, vi är ju inte där än - men den dagen kommer). So. Två gånger i veckan, cirkus en timme åt gången, får jag helt enkelt se ut som om jag har klätt in huvudet i en teflonkondom.

Kommentarer
Postat av: mgs

Tja, kan vi boka in en skypekväll på fredag? Jag ska inte ha så mycket för mig då, är dock upptagen på lördag. That sounds about right? Ut och inhandla vin!

2010-11-11 @ 02:21:56
Postat av: Ida

Du, det ska nog gå att ordna. Dock kan jag inte bli helt askalas eftersom jag ska ut senare på kvällen. Vilken tid hade du tänkt dig? Jag kan komma från avdelningen vid femsnåret, men är nog inte hemma förrän närmare 6. Blir det alldeles för sent för dig?

2010-11-11 @ 04:52:05
Postat av: mgs

Jag har inget planerat för fredagen speciellt, så jag kan vara sjukt vaken. Bara jag lever på lördagen är jag nöjd. Men du får fan inte ta och fega ut nu, vad har du som är så sjukt viktigt fredagkväll? Här ställer man in alla planer och ordnar så att jag får lite quality time med babysister!

2010-11-11 @ 17:33:21
Postat av: Ida

Styrelsen för ACC (Alpine Club of Canada) kommer att ses för att dricka öl med en superkänd isklättrare som flygit in till Toronto & jag får följa med... Lite viktigt alltså. Måste ju pitcha UTRCC. Men innan dess är jag så på vin & PRAT!

2010-11-11 @ 19:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0