Building body again...

Har ju hållit igång hela sommaren (var ju liksom så illa tvungen pga Kebnekaise) & även en del nu under hösten, men det har mest blivit power walks & lite trampmaskin. Sedan har jag ju puffat mig igenom ett par menlösa yogapass & simmat lite, men klättringen har vilat. Nu känner jag dock att det måste bli ändring på det. Jag har förlorat muskelmassa i armarna & det gillar jag INTE. Jag är van att ha starka armar & muskler som faktiskt syns utan att jag behöver spänna något & så vill jag att det ska vara. Igår var första gången sedan jag kom tillbaka efter sommaren som jag kände att jag är på väg tillbaka. Klättrade visserligen bara en 10-, men det kändes helt oki.


So. Varva simning en gång i veckan, klättra två, strecha kroppen genom lite hatha & så lite styrka på det... Um... 283 dagar kvar till starten för Fjällräven Classic. Jag vet inte om det räcker med träning. Borde försöka slänga in ett pass till i veckan. Tänker dans på flirty girl, det måste ju vara roligt också!

Jepp. MER MUSKLER. Ett måste. Jag vet ju hur mycket mentalt stryk man tog av Kebnekaise & då gick vi ju "bara" 18 kilometer den dagen. Jag minns också hur jag kände mig efter att ha gått de där 30 km för bröstcancerforskningen. Så att snitta 40 km per dag i tre dagar, som vi siktar på i sommar, det kommer att bli tufft. Den största fysiska utmaning jag någonsin tacklat & ändå ser jag fram emot det så mycket att det gör ont i kroppen redan nu. :)

Kommentarer
Postat av: moln

Wow! Det ser extremt kul ut. Jag vill också klättra! Får vänta fem kilo så jag inte har så mycket att släpa på, men sen så.

2010-11-03 @ 15:23:19
URL: http://deff.moln.nu
Postat av: Ida

Att klättra är världens motivation, vänta inte prova!

2010-11-04 @ 02:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0