Ryckig natt...

Har sovit uruselt - allra helst kändes det som om jag ville ge upp & starta dagen vid halv fyra. Lyckades tillslut somna om & vakna i mer normal tid. Lite för många tankar som snurrade i huvudet var det som fick sömnen på fall. Gårdagens middag var nämligen bara så märklig. Stundtals väldigt trevlig, men så kom vi in på Meghas problem med att jag inte alltid är tillgänglig på mobilen & då blev det bara så vansinnigt melodramatiskt & konstigt. Megha i ena ringhörnan, gråtandes för att jag inte förstod att jag sårar henne genom att inte vara uppkopplad 24/7, & så jag i andra som mest kände mig trängd & perplex. Det kändes verkligen som att se ett litet gåsdun pumpas upp, förses med två meter långa ben, en hjärna stor som en valnöt & tada - struts! Det är väl aldrig kul att ta kritik, men när den kommer så oväntat att man inte ens kan relatera till den så blir ju situationen mest surealistisk. Det går ju inte att be om ursäkt för något som mest känns som ett dåligt skämt. Så då sitter man där & känner sig som en okänslig elefant i en porslinsbutik. En elefant som längtar ut något alldeles vansinnigt men samtidigt känner sig grymt irriterad för att den tvingas uppehålla sig på ett sånt onaturligt ställe... Summar summarum? Gud, jag vet inte riktigt. Vi går väl vidare med livet & så får vi se vad som händer. Vi har Holloween-planer inplanerat till lördag, så fram tills dess får väl detta fortsätta betraktas som ett småminerat fällt.

Kommentarer
Postat av: Jo

Oj, ok att jag ibland får mina needy-ryck (oftast kopplade till viss hormonrubbning), men kära nån. Det förstår man väl att folk har annat för sig och att det inte är av illvilja ens vänner inte hör av sig. Andra vet ju inte när man själv mår dåligt, inte så att de har en inbyggd sensor som med telepati känner av att nåt är fel. Tråkigt att hon har svårt att förstå det och jag hoppas att ni kan komma förbi det här. Du har iaf mitt stöd =)

Puss o kram!

2010-10-26 @ 15:30:30
Postat av: Ida

Tack Jo. Alla har väl varit nere & sedan deppat för att man inte fått tag på den där personen som man så gärna velat tala med. Men att följa upp med ett mail där man förklarar att man är BESVIKEN på den andra personen & dennes syn på vänskap... Nej, det kändes väldigt magstarkt. Väldigt, väldigt, magstarkt. Det är ju inte heller så att vi har världens mest stabila vänskap i ryggen. Vi kom jättebra överrens de två månader vi bodde samtidigt i Toronto, men sedan har vi knappt hörts tills hon flyttade tillbaka hit. Så det känns ju lite bisarrt med krav på detta sättet... Jaja. Vi får väl se. Jag orkar inte stressa över detta mer nu. Antingen så löser sig ting eller så gör de det inte & då är jag ändå säker på att världen går vidare.



Men skönt att veta att du hejjar på mig! Kram!

2010-10-26 @ 21:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0