Checkar ut...

Hepp - då är det dags att lämna hemmets lugna vrå igen. Blir dock bara en snabb tripp upp till Bon Echo & årets Oxroast. Kommer alltså tillbaka redan imorgon eftermiddag. Orkade nämligen inte sova två nätter i tält, det kändes bara för mycket. Men en natt, det fixar jag. När det gäller fix rent allmänt så där så har jag & Paul kommit en bit på vårt senaste lilla projekt.


Heeee... Vad tycks? Massa kvar att fixa naturlish, men ändå - rätt bra va? På en dag har vi alltså målat om den ena väggen & tapetserat den andra. Plus målat delar av bokhyllan & fixat till en tråkig korktavla med lite färg & tyg. Måste erkänna att jag känner mig väldigt nöjd med utvecklingen. Det blir nog kontorshörn av denna lilla skräpsalkov så småningom!

Kommentarer
Postat av: ma

Mycket bra! Nu har jag åter tillgång till ett nät- verk, lokalt i och för sig, men ändå. Mgs var hemma under helgen och fixade det. Det kan hända att han tar hem det trådlösa nästa helg, så jag kan sitta med datorn var jag vill. Nu är det sista veckan i val- spurten för på söndag skall vi rösta! Kram M

2010-09-12 @ 18:55:26
Postat av: Ida

Tack tack! Vad skönt att ha dig tillbaka - har saknat dina kommentarer. Gällande valet så har jag redan röstat, poströsten signerad & ivägskickad i fredags. Bara att hoppas på att den kommer in i tid!

2010-09-13 @ 00:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0