Två fina saker med dagen...
Sedan följde ett par timmar av mitt liv som inte direkt känns värda att dokumentera & tillslut klev jag innanför dörren igen & kunde tåta ihop kvällens "Ida är ensam hemma middag". Vilket blev följande...
Det låter som en maträtt för mig med vad gäller tillagningen, och det ser utsökt delikat ut. M
Det var bland de snabbaste, enklaste, middagar jag någonsin lagat & det var SÅ gott. Lovar att laga det åt dig om du kommer hit & hälsar på... Visade fotot på bloggen till Paul när han kom hem & till & med han erkände att det inte såg så pjåkigt ut. Så nu har vi en överrenskommelse - någon dag ska vi köpa på oss lite fler räkor + lite kyckling & göra två separata salladstallrikar. Paul får kyckligen men har lovat att göra ett försök & testa en räka!
Det är nog inte smaken han ogillar utan utseendet på räkan, ett marint småkryp. Han kanske kan prova ha ett ögonbindel på sig! M
Jag tror mycket beror på att Sandra också avskyr skaldjur. Har man äcklats över något gemensamt i mer än 10 år så är det nog svårt att skaka av sig. Men skam den som ger sig! Sedan har ju skaldjur en specifik konsistens, så den kanske kan bli ett problem.
De är sant, musslor får mig att tänka på sputum!
What? Sputum?
Slämklump, sekret uppharklad djupt nerifrån luftrören, enl medicinskt latin. Usch, M
Nej men mamma! FY!
Jag har lärt mig tycka om musslor - speciellt i stora fisksoppor. Jag får laga en sån åt dig någon gång. :)
På pizza går det lite bättre då det fått lite stekyta i hettan. Vad menar du med "stora" fisksoppor? M
Jag brukar laga stora gjutjärnsgrytor fulla med fisksoppa - massa vitt vin, lax & vit fisk + ett helt när med musslor. Brukar bli så fullt att jag måste peta ur hälften av skalen för att få plats med allt.