For you bro - my Seattle guide, #1

Lillebror brukar sucka när jag ska resa någonstans - han tycker att det är bortkastat på någon med så dåligt lokalsinne/grepp om vart enskilda länder ligger. Efter den... lilla tabben med att placera Seattle känner jag att det kanske finns en poäng i hans kritik. So - den här gången ska jag försöka banka in Seattle trivia innan jag åker. Börjar naturligtvis med det mest självklara...

Sleepless in Seattle

Det var ett litet helsike att få tag på filmen i fråga, men tillslut gick det & ikväll sågs den. Underbar tidsinvestering - nu har jag faktiskt en mental bild av vad som väntar. Mycket vatten, höga hus & sand - lite liknande Toronto faktiskt. Fast en sak kan jag inte släppa, hur kan någon välja Tom Hanks före Bill Pullman? Ruuuubbat!

Kommentarer
Postat av: Helena

vilka fina bilder du tar

2011-08-25 @ 08:19:45
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: karin - trattoria

sv; vilket bra tips, tack!

2011-08-25 @ 08:52:53
URL: http://trattoria.blogg.se/
Postat av: Jo

Andra bra Seattles-baserade filmer/serier är: 10 orsaker att hata dig, Singles och Grey's Anatomy. Have fun! =)

Kram!

2011-08-25 @ 10:43:32
Postat av: Ida

Helena & Karin - tack! :)



Jo - ah, man kan lita på dig Jo! Oki, ska lämna in en nedladdningsbegäran till Paul. Åtminstonde "10 orsaker att hata dig" borde jag få med honom på. Alla avsnitt av Grey´s blir nog dessvärre lite svårare att övertala honom till att se... samt lite knepigt att få in innan avresan den 30e.

2011-08-25 @ 13:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0