Up and down Blueberry Mt.

Körde ut från Lake Placid vid elvasnåret - ett litet stopp på Starbucks kostade vi på oss, i övrigt lämnade inte rumporna bilsäterna förrän vi kunde studsa upp för Meghas trapp och hämta Mammut. Vår underbara lilla kisse, gud vad vi båda saknat honom! Tror att vi alla tre var lika glada över att vara hemma & det var oslagbart att bara landa i soffan som en enda stor klump. Så skönt att vara tillbaka i vårt lilla hus!

Som vanligt var vår lilla US trip en lite blandad kompott, fast det är ju fasligt trist att fokusera på det som är mindre bra så istället bjuder jag på lite bilder från det som var fantastiskt. För gårdagen var helt grymt bra, vårvintervibbar, massa skratt & en helt otrolig femtimmarstur upp & ner Blueberry Mountain. Checka utsikten!


Hajken var mestadels tokbrant, så på slutet gick vi lite på vilja - men det var så värt det när vi väl stod på toppen. 883 meter över havet, knallblå himmel & strålande sol...

Totalt såg vi fyra andra personer på hela hajken, väldigt mycket bättre jämnfört med dagen innan då vi måste ha stött på ett par hundra. Blueberry Mt. bjöd istället på en ratio av fyra människor mot tre vitsvansade hjortar. Det tycker jag är en rätt schyst vildmarksupplevelse.

Kommentarer
Postat av: ma

Vad kul att Lake Placid visade sina goda sidor med! Det ser härligt ut och 883 m ö h - bra gjort!

2011-02-22 @ 20:52:28
Postat av: Ida

Det var en jättefin hajk, krävande men på ett bra sätt. Det kändes att man byggde ork! Du får ta med Magnus till Norge på påsklovet & hajka gärnet. Säg till om du vill ha ett par egna snöskor så kan jag kanske skicka ett par till dig. Kram!

2011-02-23 @ 01:57:33
Postat av: ma

Skall Mgs till Norge? Han är bjuden till Borgafjäll denna helg med några kompisar och åka utförs. Vi, inkl Totte, far till farmor. Jag "hajkar" varje kväll över isen, så där 4 km per gång och tror att benen börjar vara rätt så OK. Allt som stramat åt och gjort ont tidigare har nu försvunnit och benen går som av sig själv. Kram

2011-02-24 @ 20:29:13
Postat av: Ida

Nej jag menar att jag tycker att ni två ska åka dit tillsammans, planera en liten resa bara ni två - precis som du & jag brukade åka till Stockholm tillsammans.



Låter bra med hajkandet över isen, är bra för benen att trampa snömodd!

2011-02-25 @ 00:43:32
Postat av: Anonym

Det saknar jag faktiskt, våra träffar i S-holm. Jag skulle gärna göra samma sak med Mgs om han inte vore så upptagen. Men de gånger vi farit till honom har det blivit som små, trevliga utflykter för oss alla.

Och nu; Räven raskar över isen... KRAM

2011-02-25 @ 19:34:12
Postat av: Ida

Jag saknar det jättemycket & pratar rätt ofta om de små resorna med Paul. I princip varje gång jag längtar hem så kommer de upp...



Vad gäller Magnus så har han väl alltid varit något av ett socialt underbarn, men du får propsa på att ni stämmer träff för en liten resa tycker jag!



Kram!

2011-02-25 @ 21:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0