Vet ni...

vad? Jag stannar hemma idag! Är trött & känner att jag inte kommer att få något vettigt gjort på avdelningen. So, då kan jag lika gärna unna mig en hemmadag. Bara kura ner i soffan & läsa lite artiklar. Fram till 4-snåret någon gång, då drar Paul, Therese & jag ut från stan. Är Thereses födelsedag & vi ska ut på en liten kattkikartur. Det finns nämligen en liten ragdoll fröken som behöver ett nytt hem. Hoppas naturligtvis att det ska klicka för dem. Själv känner jag mig lite nervös, för jag vet ju hur det kommer att bli annars... Då kommer den där lilla hemska rösten i mitt huvud säga "MEN... det finns ju plats i vårt hus!". Vilket det naturligtvis inte gör om man bara tänker förnuftigt på det hela. Dessvärre fungerar inte den biten av min hjärna när det kommer till katter. MÅSTE intala mig själv att vi enbart är där för Thereses skull - inga dolda mentala agendor. Gillar hon inte Kewpie, ja då är det helt enkelt så. Då blir dagen inte mer intressant än en tvåtimmars biltur följt av koreanskt till middag.

Kommentarer
Postat av: ma

Ja, inget känslotänkande i sådana lägen - det är kört! M

2011-01-19 @ 20:01:37
Postat av: Ida

Nej jag vet... & jag är en så hemskt vek människa när det kommer till katter. Hjärtat blöder & växer för varje litet liv. Dessutom, en renrasig Ragdoll. Ajaj vad svårt det kan bli om Therese säger nej.

2011-01-19 @ 20:41:18
Postat av: ma

Du kanske skall hålla dig på avstånd, och på inga villkor hålla i katten, inte ens om den skulle komma till dig och klättra upp längs benet ditt. Du minns väl hur Truffels räddade sig! Råd från en blödig kattmänniska, M

2011-01-19 @ 21:22:00
Postat av: Ida

Nog bäst att göra så... Minns du första gången vi såg Wilma & hon klättrade upp i slaget på mina byxor & somnade? Herregud vad det nöp i hjärterötterna.

2011-01-19 @ 22:01:17
Postat av: ma

Det är just det att katten också, på något sätt, gör sitt val, och det är svårt att stå emot det. Vad tänker Therese göra?

2011-01-20 @ 19:48:31
Postat av: Ida

Jo de gör ju ofta det, men Kewpie var bara så stressad att det blev svårt att få en bra känsla för henne. Samtidigt så var hon mest intresserad av Therese. Har undervisat hela dagen så jag vet inte vad som händer än. Håller tummarna men är rädd att det kommer att bli ett nej.

2011-01-20 @ 23:39:37
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-21 @ 00:34:44
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0