Moi & kolhydratfobin...

Fobi är väl kanske att ta i, men faktum kvarstår - kolhydrater är inte vanliga hemma hos oss. Jag kan inte minnas sist jag kokade pasta & ris, tja det är den trista delen med sushi. Men nu närmar sig Fjällräven Classic & så mycket har jag snappat upp gällade näringslära att jag inser att vi inte kommer att ta oss runt på minimorötter & blomkålsmos. Alltså måste jag försöka införliva lite mer kolhydrater så här på slutspurten. Kolhydratboosta lite i sann fotbollsspelaranda. För att vara ärlig känns det rätt jobbigt, jag tycker inte att pasta & ris smakar speciellt gott. Det känns mest bara övermäktigt & hela systemet liksom kittar ihop sig. Efter en skål pasta känner jag mig ungefär lika smärt & smidig & gasfri som en bergsgorilla... So, jag tänker babysteps. Vi börjar alltså i liten skala - med färsk majs.


Perfekt start för en kolhydratnovis som moi - gott, inte för övermäktigt & så känns det väldigt mycket Lilla huset på Prärien att skala dem. Önskar bara att jag hade en gungstol ute på stugverandan & en mint julep i andra handen - fast här blandar jag kanske in lite mer söder än prärieromantik i bilden... Oh well, purfärsk bondmajs gör mig lycklig i vilket fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0