One odd cat is enough...

Nej för mig räcker det med att ha Mammut, som faktiskt går under smeknamnet "Our furry retarded child that will never grow up". Idag roar sig det lilla livet med en tygpåse, hemskt vad kul man kan ha med en sådan...


Wild eyes!

Har man fixat sig en alldeles egen liten koja så måste man naturligtvis försvara den!

Sedan blev kojan en karusell - Paul plockade upp kassen & svingade den fram & tillbaka, allt till ljudet av tokspinnande katt. Väldigt märkligt, men jag verkar välja ut katter som gillar att gunga.

Kommentarer
Postat av: ma

By the way - vem tar hand om Mammut när ni är hemma i Sverige?

2011-07-20 @ 19:09:58
Postat av: Ida

Samma tant som förra året. Det fungerar inte att ha honom hos Pauls föräldrar (han blir verkligen sönderstressad av deras elaka katter) & det känns lättare att bara betala den här människan 150 dollar & slippa försöka pussla ihop vänner som kan ha honom/bo här periodvis. Plus att hon vattnar blommorna, tar in posten & håller huset städat. Sist vi var borta kom vi tillbaka till ett skinande rent hus med toapapperskanten vikt till en spets! :)

2011-07-20 @ 20:17:04
Postat av: ma

Nej, vad härligt!

2011-07-21 @ 21:21:47
Postat av: Ida

Ja & hon kostar bara 10 dollar per dag. Halva priset mot om vi lämnat in honom på katthotel. Känns himla bra att han får vara hemma i en miljö som han känner sig bekväm med - så det är det värt!



Jag har förresten skickat ett litet kuvert till dig, i det finns bla den lottobiljett som du gav Isobel. Tror nämligen inte att vi hinner lösa in den i tid eftersom vi kommer hem så sent, så jag hoppas att du kan göra det istället!

2011-07-22 @ 02:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0