I'm missing the cottage...

Längtar så förtvivlat mycket tillbaka till stugan, innan vi åkte dit hade jag inte inset hur mycket jag saknade stuglivet. Den saknaden var något jag tvingade mig att förknippa enbart med Sverige & så motade jag in saknaden i ett hörn av det gigantiska konceptet "Sverigelängtan" & så var det inget som jag kände att jag direkt led av. Tills nu då... nu vill jag bara vara ute i stugan & jobba. För jobb, ja det finns det. Här hängde jag merparten av söndagen & skurade - ändå hann jag inte skura ut vare sig över eller underskåp. Bara kylen, lådorna & golvet, samt mikron & spisen. Det är så mycket lort i den här stugan att jag är lite förundrad - det är som att stiga in i fattigsverige med allt musbajs på diskbänken. Jag försöker att inte tänka på sorkpest & andas genom mungipan, ändå vill jag vara där nu. Är nog lite tokig...

Kommentarer
Postat av: ma

Muslort - jag kom att tänka på vad farmor sade om det. Enris, ta in enris i stugan lite här och där. Enl farmor tycker mössen inte den. Dessutom är det fint. Jag stoppade några ris i en vas på gammspisen i lillköket.

2011-06-28 @ 20:22:25
Postat av: Jo

Men hur kommer det sig att den är i sådant skick? Har de inte varit där på typ 10 år?

2011-06-28 @ 20:31:17
Postat av: Ida

Ma - de har två ton med cederträ in på knuten, får kolla om det fungerar.



Jo - VÄLDIGT bra fråga... Så vitt jag förstår så har de åkt upp i alla fall någon gång varje år. Fast förra året kan det ha varit så att det bara var Paul & hans pappa som var där & då tror jag inte att det blev så värst mycket städat.

2011-06-28 @ 21:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0