Men vi kör vidare...

på Sverige temat här! Blev farmors lax i ugnen till middag. Världens lättaste middag, bara lite citron på laxen & så in i ugnen på 200 grader eller så. Vispa ihop lite citronsaft, grädde (5%) & fiskbuljong - häll över en 10 minuter senare & baka sedan ytterligare 5 minuter. Kan naturligtvis serveras med potatis & annan stärkelse men jag kände att protein & fett var att föredra efter morgonens kolhydratchock. Blev därför mosad avokado med keso, peppar, vitlökssalt & kaviar. Jäklar i min lilla låda vad gott kaviar är! Inte superbra om man är försiktig med sodium - men äsch! Vad väger det totalt, 4 gram? Då kan man äta vad som!


Ett annat jäklar - måste få ändan ur & fixa matbordet. Tigerstrimmigt trä gör inte någon glad. Måste bara övertyga Paul om att måla ännu en pryl vit... Går solklart upp på listan över saker som måste fixas innan juni - viktigaste månaden det här året bortsett från augusti...

Kommentarer
Postat av: ma

Kaviar - i vilken form?

2011-03-28 @ 21:17:41
Postat av: Ida

Abbas stenbitsrom, röd! Farmor har skickat små burkar till mig = total lyx! Finns inte att få tag på kaviar i Canada annat än snordyr rysk eller apkonstiga knallröda varianter.

2011-03-29 @ 03:55:49
Postat av: Anonym

Tänkte väl det - Kalles har du aldrig tyckt om och dem ryska varianten säljs nog inte på IKEA!

2011-03-29 @ 21:09:38
Postat av: Ida

Nej Kalles är blä, fungerar bara i väldigt utspädd form (typ i grädden på farmors smörgåstårta). Rom finns dessvärre inte på IKEA, de tar bara in just Kalles - så att få en burk abbas kaviar från farmor är guld värt!

2011-03-30 @ 04:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0