Finaste vårpyntet...

Glömde ju helt av - titta vad som damp ner i brevlådan i veckan! Årets majblomma, jäklar i min lilla låda vad glad jag blev! Fantastiskt trevligt också att den kom dagen innan vårt SWEA möte, så jag kunde dyka upp & känna mig lite extra Svensk (något som jag sedan pajjade totalt genom att ifrågasätta & bråka om vår nya "närvaro policy"...)!


När jag klev in i bilen med de andra Sweorna så uppmärksammades min lilla blomma på direkten, vart hade jag fått tag på den?! "Farmor" svarade jag & innan jag hann vidareutveckla det säger Birgitta högt till alla i bilen "Ida har VÄRLDENS mest fantastiska farmor! Vet ni, hon sätter ihop adventskalendrar inte bara till Ida & hennes bror utan också till Paul. Jag har tänkt göra samma sak till mina tre barn i år & det är SÅ svårt fastän jag bor i en så stor stad som Toronto. Jag beundrar Idas farmor som orkar göra det varje år!"

Så nu vet vi - farmor har en internationell fanskara!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fullträff - och du är alltså kvar i Swea! M

2011-05-02 @ 18:54:38
Postat av: Ida

Ha, ja. Fast du skulle ha sett stämningen på förra veckans möte! Marianne undrade om jag opponerade mig "enbart för att jävlas" fast det tragikomiska var att alla andra verkade hålla med mig bara det att de var för obekväma med att opponera sig. Jaja... vi får väl se hur det går! :)

2011-05-03 @ 01:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0