Before setting foot on Canadian soil...

För att vara så flygrädd som jag är får man ju lite torrt konstatera att jag reser rätt mycket. Medan jag satt på mitt hotelrum i Madrid passade jag tillexempel på att boka julens flygbiljetter. Paul fixade trippen över Attilanten, jag inrikesflygen. Den här gången mellanlandar vi i New York, men sedan kan vi borda ett flyg som går hela vägen till Stockholm. Så lycklig att jag slipper Frankfurt/Bryssel/Schiphol! Samma dag som vi landar, den 23 december, bordar vi ett SAS plan till Umeå & där landar vi 11.35. Sedan firas det jul i dagarna åtta, & den 30 flyger vi ner till Stockholm igen. Det går nämligen inga flyg på nyårsafton & vårt flyg hem går tidigt den 1 januari. Så inte så mycket att välja på, nyår måste alltså av nödtvång firas in i Stockholm. Fast jag måste erkänna att jag ser fram emot det - jag vill stå på Skansen & höra "RING KLOCKA RING" på riktigt! Vad mer kan man göra i Stockholm precis så där under årets sista skälvande dagar? Tips mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: Jo

Gud vad roligt att ni kommer vara i Stockholm på nyår! Måste ju hittas på nåt då tycker jag, eller?



Kram!

2011-11-14 @ 15:28:41
Postat av: Ida

Men absolut! Kommer du att vara i Stockholm då?



Vill verkligen vara på Skansen vid 12-slaget, har ju sett det på TV så många år men aldrig tänkt på att jag skulle kunna vara där själv. Men nu så! Funderar på att köpa ett Stockholms pass så att vi kan svänga in & ut på Skansen lite som vi vill, Paul har nämligen aldrig varit där.



Kram!

2011-11-14 @ 16:23:22
Postat av: Jo

Jag har inga planer för nyår än så det skulle vara jättekul att spendera det med er =) Skulle vara jättekul att vara på Skansen för tolvslaget =)



Hittade lite info: http://www.skansen.se/aktivitet/fira-nyarsafton-pa-skansen



Vi kan ju höras vid nån skypedate om detaljer =)



Kram!

2011-11-15 @ 20:15:16
Postat av: Ida

Så du har heller aldrig varit på Skansen då? Vi åker ju hem vid lunch dagen efter, så ingen av oss vill vara ute & tokfesta - så Skansen känns som en skön grej att dra på.



& skype date är ett måste, nu har vi ju saker att planera ihop!

2011-11-15 @ 20:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0