Det finns en anledning...

Det har varit väldigt mycket matfoton på sista tiden... vilket det finns en anledning till. SWEAs kokbok ska ju sättas ihop under våren & jag VET hur det kommer att bli. Tanterna kommer att bli helt dumsnåla & bara "Mja... det låter dyrt med riktigt fotograf... Gun har en jättebehändig kamera, kan vi inte be henne om hjälp istället så behöver vi inte betala?". Vilket kommer att resultera i glada bifall & så kommer vår kokbok att se ut som kom & hjälp med totalt överexponerade foton tagna med en usel lite point and shoot kamera inställd på maximal blixt. Så jag försöker förbereda mig lite för det scenariot - så att jag åtminstonde kan rädda upp det hela lite.


Men shit så svårt det är att ta bra kort på mat! Det är ju liksom inte så att det är så mycket action involverat. Mammut är världens bästa foto-objekt, man bara sätter ner honom någonstanns & så är han söt & underhållande på beställning. Men ett ägg... HUR får man ett ägg att se aptitligt ut på bild? Eller keso för den delen...

Uppförsbacke
.

Kommentarer
Postat av: ma

Har du fotoprogram för att justera bilderna. Du såg ju hur fin Mona Salin blev på valaffischerna!

2011-11-29 @ 20:56:26
Postat av: Ida

Jo - men Mona Salin är väl kanske lite mer tacksam att retuchera än ett ägg. Ägget vinner liksom inget på att se smalare ut.

2011-11-29 @ 21:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0