Efter sushin...

åkte jag till Pearson - Torontos internationella flygplats & nervöshickade i mig en pytteflaska vitt skitvin. Sedan flög jag till...

FRANKFURT - där jag tröstade mig med välbekant chai från Starbucks innan jag flög till...

MADRID - där jag stressade runt utav bara helsike innan jag fick tag på mitt bordingpass & kunde kliva på ett flyg som gick sönder men reparerades & tillslut tog mig till...

LAS PALMAS - där jag landade ungefär 90 minuter innan min övriga familj som flög in från Umeå. Helt ovetande om att jag väntade på dem där. Under de 90 minuterna hade jag tjattrat sönder Ving personalen för att försäkra mig om att de verkligen var det enda planet som kom från Umeå (!!!) den dagen. Vilket det var, & tillslut kom de ut genom dörrarna. Fast den enda som såg att jag stod där var Anna, Magnus flickvän.

Titta! Hon fick syn på mig innan hon ens lämnat bagagehallen medan pappa & mamma bara travar på! :) Nummer två att se att det var jag var nog Magnus, som lekte fågelholk i säkert 30 sekunder innan poletten föll ner. Sedan kom mamma, som bara mäktade med att ropa "MEN IDA, MEN IDA, MEN IDA!". Så... jag får väl konstatera att det var en ganska bra överraskningsmanöver från min & farmor - "myglarens" - sida!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad roligt att du lyckades! Grattis =)



Kram!

2011-11-07 @ 17:00:58
Postat av: Ida

Åh, det var perfekt timing! Landade alltså en timme innan dem, & det trots att jag inte viste vilket flight nummer de hade. Känner mig lite smånöjd över det upplägget!

2011-11-07 @ 19:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0