They are almost halfway home...

I skrivandets stund har familjen redan befunnit sig på ett flyg i tre timmar, de är alltså halvägs hemma. Själv har jag ju lite mer resande att se fram emot. Först 3 timmar till Madrid, där jag ska stanna i 11 timmar. Har bokat in mig på ett av de få hotell som erbjuder 24-hour shuttle traffic, kände att det kunde vara lite smidigt med skjuts från & till flygplatsen. Speciellt som jag ska vara tillbaka där vid 4 på morgonen. Efter att MAD har klarats av blir det två timmar på ett nytt flyg för att ta mig till FRA (Frankfurt). Där ska jag dricka chai & shoppa tänkte jag. Har 6 timmar på mig innan flyget går mot YYZ (Pearson Airport, Toronto). Nio timmar beräknas den lilla turen ta - oh joy! Så om jag summerar... om 36 timmar är jag hemma. Trettiosex timmar. Ingen kan säga att jag inte ansträngde mig för att vara med på mammas 60-årsdag, det är då ett som är säkert.

Nu ska det bli intressant att se hur dessa 36 timmar bäst kan beskrivas i efterhand. Jag gissar på den något otippade kombinationen "babyskotillverkning & vitt vin".

Kommentarer
Postat av: ma

Ja, vad kan man annat säga! Och vilken överraskning du bjöd på oss alla 6. Det tog 2 dygn för mig att fatta att du var där, på plats, med oss. M

2011-11-13 @ 11:55:23
Postat av: Ida

Ja det kändes lite overkligt för mig också! Speciellt när vi sågs på flygplatsen. Jag hade ju så lite information att jag inte hade kunnat planera något så jag bara stod där lite rakt upp & ner! :)



Nu är resan hem över julen bokad, mailar informationen senare idag. KRAM!

2011-11-14 @ 13:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0