First day in Gran Canaria...

Så här första dagen då, jo det har varit helt ok! Vi har småsovit på stranden, trötta av allt resande - men det är ju inte speciellt spännande. Så jag drar de mer minnesvärda ögonblicken instället. Som att Patrik Sjöberg satt på samma lunchställe som oss. Magnus & jag blev helt star struck & körde pinsamma paparazzitricks, typ "låtsas fota mig men sikta vid sidan av" medan Anna satt & skämdes.


Sedan betalade jag €8 & körde ner fötterna i en tank med små malar. Herrejävlat vad det var obehagligt. Åtminstonde de första 10 minuterna, de resterande 5 var däremot helt morbinintressanta - satt & spanade på ätfrenesin & bara jublade när de hög in på mina knasiga lilltår. Ju mindre av dem desto bättre.

Dessutom är det alltid underhållande att sysselsätta sig med aktiviteter som involverar en lillebror som skriker gällare än en själv. Det gillar vi!

Kvällen avslutade med långmiddag på en restaurang där kocken tog sig själv på lite för mycket allvar, I mean...

WTF?

Imorgon ska vi käbbla om vad vi ska roa oss med - jag röstar för ridtur men har svårt att se pappa direkt jubla över det förslaget. Så jag tänker lobba för cykeltur istället. Någon form av motion behöver man för att jobba bort semesteralkoholen!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vet inte vem Patrik Forsberg är men tycker allt att det ser ut som Patrik SJÖberg ;)



Kram!

2011-11-07 @ 17:02:18
Postat av: Ida

Men suck, övertrött Ida fick inte riktigt till det där. TACK Jo, jag ändrar på direkten! :)

2011-11-07 @ 19:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0